Med støtte fra Ungdom og fritid har vi utvidet utstyrsparken på ISAK Media med blant annet greenscreen og filmlys. Vi har også full Creative Cloud-pakke fra Adobe som du kan benytte til etterarbeid på dine filmer, foto eller andre grafiske prosjekt. Ønsker du å bruke medialaben? Da sender du en mail til post@isak.no.

Vi har fotoutstyr og flere filmkamera, greenscreen og filmlys som du som er ungdom kan låne. Vi har også full Creative Cloud-pakke fra Adobe som du kan benytte til etterarbeid på dine filmer, foto eller andre grafiske prosjekt.
Har du laget en film du har lyst til å vise fram, eller trenger du å se filmen din på stort lerret med bra lyd mens du jobber med den? Da kan du låne kinosalen.
Utstyret er ikke tilgjengelig for kommersiell fotografering og lånes/leies heller ikke ut til private formål som f.eks. familiefotografering.
Dersom du ønsker å stille ut arbeidene dine, er det muligheter for dette på ISAK, enten som en egen utstilling eller som en del av en fellesutstilling.
Innimellom arrangeres det workshops eller kurs innenfor ulike tema relatert til film/foto. Du kan også ta kontakt hvis du ønsker veiledning.

Foto: Christopher Alterhaug