Ved Kulturenheten er det for perioden 31. oktober 2022 – 31. desember 2024 ledig en 60 prosent stilling som prosjektleder for ISAK Media med arbeidssted på Kultursenteret ISAK.

Har du bred mediekompetanse, stor interesse for media og kommunikasjon og ønsker å jobbe med ungdom? Da kan du være vår nye kollega.

ISAK Media er et nytt prosjekt som skal etablere en åpen møteplass for medieinteressert ungdom på Kultursenteret ISAK. Målsettingen er at ISAK Media skal bli et fullverdig kulturtilbud som bidrar til videreutvikling av kultursenteret. Kultursenteret ISAK ønsker et mangfold av ungdom som deltar på aktiviteter og arrangement, eller ønsker veiledning for å kunne gjennomføre egne prosjekter.

Som prosjektleder skal du etablere denne møteplassen og gjennomføre aktiviteter for, av og med medieinteressert ungdom i samarbeid med andre ansatte.  Jobben består i å lede prosjektet, gjennomføre åpne kvelder med medierelaterte aktiviteter og tilby ungdom veiledning og workshops. Du vil bli en del av det tverrfaglige teamet på ISAK og bidra i kultur- og ungdomsarbeidet og daglig drift av kultursenteret. Det er en målsetting å etablere en mediagruppe for ungdom som bidrar til å synliggjøre ISAK og ungdommenes aktiviteter gjennom for eksempel streaming, flerkameraproduksjoner, podcast, foto og PR.

Søknadsfrist: 21.09.22

Les mer og søk på stillingen her