Skaperloftet har flyttet inn i nye lokaler, så nå er det masse plass til disposisjon for deg som er interessert i kunst, design og søm. Det blir anledning til å delta på en rekke ulike kurs utover høsten – sykurs, ulike malekurs, tegnekurs og kunstcamp i høstferien. Les mer om kursene og meld deg på her.

Det er begrenset antall plasser på ale kursene. Alle som får plass, får en bekreftelse på e-post. Dette kan ta noen dager.

Sykurs «sy en t- skjorte med dekortrykk»// 06.09 og 08.09

Kurset er for deg som er interessert i å lære å sy, og på dette kurset lærer dere å sy en t- skjorte med trykk. I tillegg viser vi hvordan du kan bruke vinylmaskinen for å lage trykkdekor. Den er altså superenkel å sy, og du kan dekorere den i det uendelige. 

Meld deg på her

Malekurs «Mal med Bob Ross» //20. og 22. september

Vi setter Bob Ross sine fantastiske male-videoer på storskjerm og maler etter! Det er lov å pause!
Utstyr, altså lerret, maling og malerkost, får dere på kurset. Kurset er gratis. 

Meld deg på her

ISAK KunstCamp 11., 12., 13. oktober

I tre dager i høstferien får dere boltre dere på Skaperloftet (kunst- og designverkstedet på ISAK), og blir kjent med ulike kreative uttrykk. Kanskje blir det også noen nye vennskap? 

ISAK KunstCamp er mandag, tirsdag og onsdag kl. 16:00- 20:00. 

Uken avsluttes med en utstilling der familie og venner inviteres til å se arbeid laget gjennom uken. I løpet av uken skal vi arbeidet med, selvtørkende leire, monotrykk på geleplate, søm og akrylmaling. 

ISAK Kunstcamp er for alle ungdommer fra 13- 25 år og krever ingen spesielle forkunnskaper.

Meld deg på her

Kurs i portrettmaling- akvarell //25. 27. oktober og 1. november

I løpet av to kvelder skal vi ved hjelp av akvarellmaling, akvarellblyanter, pensler og ark lage spennende fargerike portrettmalerier inspirert av to de kunstnerne Polina Bright og Ana Santos. 

Meld deg på her

Tegnekurs i fargerike pasteller //15. og 17. november

Vi tilbyr grunnleggende tegnekurs med individuell veiledning og oppøvelse av tegneferdigheter. Du lærer de grunnleggende prinsippene innen pastellfarger og det legges vekt på å utvikle ens personlige strek og uttrykk. 

Meld deg på her

Kurs i portrettmaling- akrylmaling// 29. november, 01. og 06. desember

Kurset er for deg mellom 13 -25 år som er interessert i å lære å male, eller ønsker å forbedre dine kunnskaper innen portrettmaling. Du får individuell veiledning med utgangspunkt i ditt nivå.

Meld deg på her