Velkommen til festival på ISAK! Etter en merkelig vår, og en muligens ikke helt vanlig sommerferie heller, er det på sin plass å feire seinsommeren:
Vi inviterer ungdom til tre helger med musikk og opplevelser på ISAK.

13. og 14. august blir det festival på uteplassen med herlig musikk, god mat og topp stemning! Artister blir annonsert i starten av august. Vi gleder oss!

Dette er et litt eksklusivt arrangement ettersom vi fortsatt må holde 1 meter avstand og det ikke kan være så mange samlet.
Du må derfor hente ut gratisbillett på forhånd. Billetter finner du her
Hvis du ikke er frisk må du holde deg hjemme. Og som på alle andre arrangement på ISAK er det rusfritt.

Om artistene:
VAD3R
VAD3R er et relativt nytt og ukjent navn for de fleste, men har jobbet med musikk siden 2017. Tross hans unge alder (16) produserer han sine egne beats og gjør alt av lydmiksing selv. Etter sin scenedebut på ISAK tidlig 2020 fikk han raskt mer oppmerksomhet og man kan tydelig høre en utvikling i både stil og kvalitet fra da og nå.

Big CJ
Big CJ er en artist med en rap-stil som kan sees som både uortodoks og oppfinnsom, noe han har kultivert gjennom erfaringer fra både Jamaica og Norge. Han har dermed et bredt spekter innen sjangre og stiler, der produksjonen er mer basert på vibing til musikk og freestyling, i stedet for en forhåndsarrangert rutine. I blant annet sangen «Millions» som Big CJ slapp tidligere i år får man høre hans jamaicanske arv gjennom språket patois.

Wonder The Boy
19 år gamle Wonder The Boy har siden debuten i 2016 bemerket seg som et av de største engelskspråklige talentene innenfor norsk musikk. EP-en “Wonderland” sørget for masse oppmerksomhet fra medier som P3, GAFFA og 730.no, samt opptredener på Slottsfjell og showcases som ByLarm, Vill Vill Vest og Trondheim Calling. Siden da har han ikke ligget på latsiden, med kontinuerlige slipp og konserter de siste fire årene.
I mai slapp han mixtapen “Playboy”, en krysning mellom tidlig 2000-talls pop punk og R&B. Han leverer på et nivå vi lett drister oss til å kalle verdensklasse, og den unike formidlerevnen får du høre med egne ører når du ser Wonder The Boy live.

L.U:N.A
«Norge trenger L.U:N.A!» – NOPA
Med Nopa-stipendet i bagasjen er L.U:N.A klar for 2020.
Urban-stjerneskuddet L.U:N.A kan med sitt ærlige og feminine
uttrykk trollbinde enhver lytter. Med en helt særegen stemme, fylt
med sjel og magi i hver eneste tone, leverer hun et betydelig bidrag
til den norske Urban-sjangeren. For tiden er L.U:N.A aktuell med
singelen “Sympati for djevelen” hvor hun virkelig viser at hun er en
helt rå sanger og låtskriver.
I 2019 headlinet hun girl interrupted festival på USF Verftet og spilte
på flere festivaler i Norge. Med oppvarmingsjobber for Anna of the
north og Julie Bergan har hun skapt seg et navn som en forrykende
liveartist. Samtlige singler sluppet i 2019 har blitt radiolistet. Etter
flere sterke singler i 2019 gjør hun seg klar for Ep slipp i 2020.
Som blant de nominerte for P3 Gull årets liveartist og blant juryens
utvalgte for Bylarm 2020 er L.U:N.A en artist man umulig kan se
bort ifra på den urbane scenen i Norge.

Allegro UB
Vi gleder oss til å høre hva Allegro UB presenterer for oss under Seinsommer 2020! De spiller alt fra Jimi Hendrix til Bach, så her kan alt skje. Alle er elever fra 3MDA på Heimdal Videregående skole og driver sin egen musikalske ungdomsbedrift. Med band og blåserekke lover vi at dette kommer til å svinge skikkelig!

Deadline
Deadline er et ungt hardrock band fra Malvik som har spilt sammen siden 2015, men debuterte med EP’n «Engine» i April 2020. 
Bandet består av vokalist og frontfigur Estela Andreetta, solo gitarist og korist Robin Granum, rytmisk gitarist Emil Wiig Pedersen, bassist og korist Julianne Murbrekk og trommis Bård Einar Murbrekk! 
Deadline lager musikk inspirert av hardrock og heavy metal fra 80-tallet, med dagsaktuelle tekster. 
Uansett hvor bandet spiller sørger de for å skape liv, stemning og ikke minst spille med vanvittig mye trøkk! 

brenn.
Gjennom 2019 etablerte brenn. seg som en av de beste liveartistene i landet, med kritikerroste opptredener på festivaler som Roskilde, Malakoff
og Øyafestivalen. Høsten 2019 la de ut på sin første headlinerturné i form av Elsker Tour, etter slippet av debutalbumet Elsker.
Høsten det samme året ble duoen nominert til «Årets Liveartist» på P3 Gull 2019, for sitt energiske liveshow på både festivaler og egne klubbkonserter. Sommeren 2020 tar de med seg den samme energien og ny musikk på festivaler rundt omkring i Norge! Alt ved brenn. viser at rock fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende, og dessuten påvirket av usannsynlige referanser i helt andre musikalske leire. Debutalbumet Elsker
kom til verden 4. oktober 2019, til strålende mottakelse av både fans og anmeldere, og beviste for alle at brenn. har kommet for å bli. Dagsavisens Geir Rakvaag skrev blant annet følgende i sin anmeldelse der han belønnet rockeduoen med terningkast 5:
«Så levende gitarrock som det går an å høre i 2019.»
Gode skussmål for musikken til tross; det er live brenn. har fått mest omtale hittil i karrieren, og en imponerende festivalsommer i 2019 resu lterte i gode anmeldelser. NRK P3 sparte ikke på kruttet etter å ha sett brenn. på Malakoff, og belønnet bandet med terningkast 6:
«brenn. er ikke bare det søteste, men kanskje også Norges beste rockeband akkurat nå. For min del driter jeg i om rocken dør , så lenge brenn. lever»

Håvard Røsæg, NRK P3
VG opplevde energibombene under Øyafestivalen, og belønnet brenn. med terningkast 5:
«Jeg har sett norsk rocks fremtid. Den står i flammer.»
Opplev Norges søteste og beste rockeband akkurat nå på
Seinsommer 2020/ fredag 14.08!