Velkommen til åpning av elevutstilling for lørdagsskolen visuell kunst ved kulturskolen på Kultursenteret ISAK, onsdag 11. desember kl. 18.00.

På åpningen vil det bli lett servering og Juniorkvartetten (Vera Volløyhaug Altreuther og Clara Volløyhaug, fiolin, Jonas Wuttudal, bratsj og Hans Ourson Liem, cello) spiller en sats fra strykekvartett av Wesley.

Den spennende elevutstillingen er inspirert av pop-kunstens ikon, Andy Warhol. Tidsepokene barokk -og renessanse er også representert i utstillingen, hvor de gamle mestrenes teknikk skinner gjennom i elevenes arbeider. Tegninger fra modell stilles også ut. Kunstutstillingen er en balansert visuell smaksprøve av hvordan semesteret til kunstelevene arter seg!

Lørdagsskolen visuell kunst er et nytt tilbud fra kulturskolen, som startet i høst. Kurset engasjerer elever med stor interesse for det kreative, og hvor talentet utvikles. Man kan begynne på lørdagskolen når man er fylt 13 år.

Dette er gruppens første utstilling, og vi håper at den kan inspirere mange ungdommer til å utforske den visuelle kunstens innholdsrike verden!

Utstillingen vil stå til den 11. januar, og det er åpent for alle.

VELKOMMEN!