Velkommen til årets første Ungt Nettverk! Tema for kvelden er «self care» og vi serverer pizza. Hvordan kan en ivareta egen helse i en utfordrende og til tider svært uforutsigbar tid? Gruppelederne tar oss igjennom aktiviteter knyttet til tema, og de kjører en kreativ vri ved å avholde første kveld på Skaperloftet (3. etg på ISAK) Alle blir tatt imot nede ved inngangen.

«Ungt nettverk er et gratis tilbud til unge mellom 16-25 år som interesserer seg for mental helse. Her blir du kjent med andre via aktiviteter og tema du selv er med på å utforme. Vi har gratis matservering og ingen krav om forhåndspåmelding. Typiske tema som tas opp kan være økonomi, sosiale medier, prestasjonspress eller stressmestring, og aktiviteter kan være alt fra kinokveld til bowling. Hvilke tema og aktiviteter som blir prioritert, er avhengig av deltakernes ønsker.

Følg med på Instagram @ungtnettverk_trondheim eller facebook «Ungt Nettverk, Trondheim», for info og påminnelser om kveldene våre! Vi er også på Tik Tok «ungtnettverktrondheim.»

Det er foreningen Voksne for Barn som driver Ungt nettverk.
Tiltaket er støttet av Bufdir og Kavlifondet»