UKM Trondheim

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.
Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

UKM Trondheim 2021 kommer til å foregå i februar og mars. UKM skal være en arena for å lære noe nytt og der du får utvikle det du allerede kan gjennom veiledning, kurs og workshops. Det blir også en arena der du viser fram det du driver med gjennom film, strømming, foto og live visninger (hvis det blir mulig). Det skal også være en sosial møteplass der man møter flere med samme interesser og får nye venner.

Det siste året har alle blitt nødt til å ta i bruk nye plattformer og løsninger for å gjennomføre mange aktiviteter. På UKM 2021 mikser vi alt som fungerte bra fra før med det vi nå har lært – sånn at det å være med på UKM blir enda mer lærerikt, når ut til flere og presenterer de ulike kulturuttrykkene på den måten som egner seg best!

Vil du være med og produsere UKM Trondheim 2021?
Her får du en liten stemningsrapport fra UKM-arrangørene i 2019, så får du et lite innblikk i hva det går ut på:


På UKM i Trondheim er det ungdom i alle roller – ikke minst blant de som produserer det hele. Har du lyst til å være med å produsere UKM Trondheim 2021? UKM 2021 blir et spennende år, der vi tar i bruk nye metoder for å vise de ulike uttrykkene.
Vi søker deg som har lyst til lære mer om promotering, artisthåndtering, videoredigering, programlederrollen, teknikk, podcast, streaming, arrangering, ja og MYE mer!
Ta kontakt med oss allerede nå – vi vil ha dere med så tidlig som mulig i planleggingsprosessen.

Følg UKM Trondheim på Instagram (ukmtrondheim) og Facebook

Vil du vite mer om UKM? Eller vil du melde deg på?
Les mer på www.ukm.no/trondheim