Trondheim Calling arrangeres 9. – 11. februar. I år blir det fri alder-konserter her på ISAK også, og vi gleder oss veldig til å kunne tilby flotte artister til dere!

Er du mellom 15-20 år og ønsker å bli bedre kjent med musikkbransjen? Spiller du i band? Ønsker du å arrangere festival eller konserter? Da anbefaler vi at du melder deg på Ung Delegat! TC har skreddersydd et program med masse inspirerende faglig innhold, og møter med kjente personer i bransjen. Perfekt for deg som er interessert i musikk og kultur! Ung Delegat foregår 11. februar kl 9-15. Det er bare 25 plasser, så meld deg på her, så kanskje du er en av de heldige som får plass.

Program Trondheim Calling på ISAK. PROGRAM
Gratis for alle under 25 år. Rusfritt.

9. februar kl. 19-21:

Pitch Avery
Pitch Avery er en 18 år gammel norsk-amerikansk artist som har gitt ut musikk gjennom 4 år under en rekke aliaser. De henter inspirasjon fra en lang rekke artister, inkludert Bon Iver, Jean Dawson, Death Grips, Yung Lean, Dijon, Lomelda, Ecco2k og Radiohead. Pitch har engelsk som morsmål og legger stor vekt på tekstene de skriver.

Pitch Avery planlegger å bruke det neste året til å fullføre debutalbumet og etter vår viten blir Trondheim Calling 20213 hans første opptreden. 

leoleo
Gjennom catchy melodier og melankolske tekster tar leoleo deg med på en reise med 80-talls synther, trommemaskiner og chorus-gitarer.  I august 2021 ga han ut sin første singel «shirt» hvor musikkvideoen fikk oppslag i Bergensavisen. Oppfølgeren «everywhere i go» fikk anbefaling på «Best Akkurat Nå» på NRK P3, omtale på Studio P3 og P3 urørt. Nå jobber han med nye låter som du kan høre på Trondheim Calling!

10. februar kl. 19-22:

RebMoe
RebMoe kom fra intet da hun dukket opp på den Grammynominerte artisten Coucheron’s «Honky Donk». Etter å ha ligget lavt i et drøyt år kom RebMoe tilbake med et smell og sto bak en av de mest spilte låtene på P3 i 2018.

Med en helt unik vokalstil og fengende hook ble RebMoe fort en favoritt innen EDM miljøet. Veien var da kort til Tiesto sitt studio og klubbsmashen «My Frequency». Nå er RebMoe i full gang med sitt soloprosjekt som rebelsk beveger seg innom bedroom pop, disco og quirky electro pop.

Mörmaid
Mörmaid er en konstant utforskende skikkelse innen progressiv elektropop, og har bevist å være en ustoppelig kraft i krysningspunktet mellom det fengende og det eksperimentelle. Med en sterk sans for rytmisk energi og harmonisk driv, en krystallklar stemme og personlige tekster, skaper Mörmaid musikk som er hypnotisk, følsom og med en uimotståelig puls som tar deg til fange. Mörmaid ser ut til å kunne bli en polymatisk artist i rekken av artister som Jenny Hval, Björk og Arca. Ved å kanalisere sin ekstensive musikalske bakgrunn inn i pop- formatet skaper Mörmaid musikk med et blikk inn i fremtiden og som eksisterer i et helt eget univers. 

Grim Pil
Rapperen Grim Pill er like mye en kunstner som artist, og skaper musikk på helt egne premisser. De to siste år bygget opp en katalog med over 50 låter, og samarbeidet med etablerte artister som Tommy Tee, Lars Vaular og Jaa9 & Onkl P, og hadde sin første live-opptreden på Tommy Tee’s Rockerfeller-konsert i Februar 2022. Artisten mottok terningkast 5 for sin første mixtape og terningkast 5 i VG for singelen ‘Zarathustra’ fra årets andre mixtape ‘Aura’. Debutalbumet kommer i 2023 og vi gleder oss stort til å høre det kommende materialet på Trondheim Calling.