Bli med på teatermakeriet i høstferien! – Teater fra start til slutt på 3 dager.

Tid: Mandag 11.10 kl 11-15, tirsdag 12.10 kl 11-15 og onsdag 13.10 kl 11-18.
Sted: Kultursenteret ISAK
Gratis og lunsj er inkludert
For ungdom 14-25 år

Påmelding gjør du her

Er du i alderen 14-25 år og vil lage en forestilling med oss på tre dager? På Teatermakeriet vil vi jobbe med ulike skuespillerteknikker, improvisasjon og tekstarbeid for å lage en forestilling sammen. Kurset varer fra mandag 11. til onsdag 13. oktober på Kultursenteret ISAK og avsluttes med visning for publikum. Vi holder på fra kl 11 til kl 15 hver dag, og vi byr på gratis lunsj. Onsdag blir det i tillegg forestilling kl 17 i Amfisalen på Kultursenteret ISAK. Det er 12 plasser og førstemann til mølla prinsippet gjelder for påmelding. Velkommen!

Har du spørsmål? Kontakt Mari: maribhov@gmail.com eller ISAK: asa.thalinsson@trondheim.kommune.no

Om instruktørene

Mari Hovde har en mastergrad i Drama og Teater fra NTNU og studerer praktisk-pedagogisk undervisning i tillegg til å jobbe freelance som regissør og workhopholder. Hun trives aller best med å jobbe med ungdommer og har blant annet jobbet med ungdomsteatergruppa Harehjerte siden 2017. Mari brenner for å gi ungdom en plattform der de får uttrykke seg både på scenen og under produksjon av forestilling.

Iven Celin Ålråk er utdannet skuespiller ved Norsk skuespiller institutt og har en bachelor i drama og teater ved NTNU. Iven arbeider nå som freelance skuespiller og teater instruktør ved Sjiraffen kultursenter. Iven brenner for at teateret skal være et rom der alle skal få utrykke seg uansett bakgrunn og forutsetninger. Hennes mantra er behold barnet i deg, og rett blikket utover!