Vil du stå på scenen på Rosendal teater i mars? Harehjerte søker deg som vil være med og sette opp en spennende forestilling i vinter!
Påmelding skjer på mail til post@harehjerte.com
Opptak til Harehjerte blir på ISAK i uke 42.

Opptaket består av enkle øvelser og leker, og vil bli avholdt i mindre grupper av hensyn til smittevern. Tidspunkt vil derfor bli avtalt nærmere ved påmelding.
Vi håper dette vil være en hyggelig kveld for alle.

Harehjerte ble opprettet høsten 2017 og besto da av 6 medlemmer. Siden den gang har vi hatt 3 produksjoner. Gruppen er drevet av ungdommer mellom 13 og 20 der disse har ulike verv som blant annet produsent, inspisient og scenografiansvarlig, i tillegg til å være skuespillere. Harehjerte leier inn instruktør til produksjonsperiodene, og bestemmer selv hva de vil jobbe med.

Nå er det igjen på tide med en ny runde med Den Unge Scene (DUS), og Harehjerte blir med i år også. I forrige runde av DUS ble vi valgt ut til å spille forestillingen «Vi er alle helter» på Det Norske Teateret i Oslo, og senere ble vi også leid inn til å spille forestillingen på konferansen Nye Veier til Ung Scenekunst i regi av NTNU og DUS. Harehjerte har tidligere laget forestillingene selv fra bunnen av, men velger nå å delta på DUS med teksten «Usynleg» av Kjersti Wøien Håland. «Usynleg» handler i korte trekk om en gjeng med ungdommer som er blitt invitert av en ukjent person til et ukjent sted av ukjent årsak. Her får de ulike oppgaver de må løse sammen for å finne svar.
DUS arrangeres annet hvert år, der det det første året skrives tekster og utarbeides konsepter som de ulike gruppene kan velge mellom, og det andre året holdes det DUS-festival landet rundt. Festivalene foregår i første omgang regionalt. Deretter velges det ut en forestilling fra hver region som får reise til Oslo og spille på Det Norske Teateret.
Du kan lese mer om DUS her: http://www.dus.as/.