Harehjerte søker medlemmer til sin tredje produksjon. Årets produksjon vil være en påskekrim. Det blir mysterier, komedie og ville karakterer. Stykket skal spilles rett før påskeferien. Du får være med på hele prosessen – alt fra å utvikle historien, replikker og din(e) egne karakterer til å velge kostymer og rekvisitter.

På selve opptakskvelden vil det bli noen øvelser som løses i grupper og litt bli kjent-leker. Dette kommer til å bli en hyggelig dag for alle som møter opp, uavhengig av om man blir tatt opp eller ikke. Man vil også få tilsendt et skjema på epost ved påmelding, (som skjer via mail til post@harehjerte.com). Skjemaet besvares før opptak.

Opptak foregår 2. oktober kl. 17.00-20.00 på ISAK
Påmelding: post@harehjerte.com

Medlemskap i Harehjerte er helt gratis.

Om Harehjerte
Harehjerte ble opprettet høsten 2017 og besto da av 6 medlemmer. Gruppen er drevet av ungdommer mellom 13 og 20 der disse har verv som blant annet produsent, inspisient og scenografiansvarlig i tillegg til å være skuespillere. Harehjerte leier inn instruktør til produksjonsperiodene.
I år har Harehjerte spilt forestillingen Vi er Alle Helter blant annet på Trøndelag teater og Det norske teateret. Vi ble også leid inn til å spille på konferansen Nye Veier til Ung Scenekunst i regi av NTNU og DUS.
Harehjerte jobber med devised teater, som vil si at man lager teater fra bunnen av gjennom blant annet improvisasjon, samtaler og lek.

Påmelding skjer på e-post til post@harehjerte.com