Harehjerte presenterer Solombia denne våren!
Onsdag 9.3 kl 18.00, torsdag 10.3 kl 17.30 og 20.00, fredag 11.3 kl 19.00.
Gratis inngang.

Det begynner som en helt normal skoledag. Det er norsk, spansk og matte på timeplanen og så langt går alt nettopp slik, etter planen, men det er noe som ligger og ulmer. I forestillingen møter vi seks ungdommer ganske like de vi ser rundt oss. Noen er i skapet, noen gruer seg til matteprøven, noen synes det er vanskelig å si sin mening, noen ønsker seg en venn. Stykket tar for seg disse og mange andre utfordringer ungdommer møter i dag.

Sjanger: Drama/komedie Varighet: ca 40 min
Reserver gratis billetter på Harehjerte.Hoopla.no
Regi: Mari HovdeI samarbeid med Teater Z og Kultursenteret ISAK
Støttet av Frifond og Trondheim Kommune

Forestillingen er laget av ungdommene i Harehjerte gjennom arbeid med improvisasjon, fysisk teater og karakterarbeid. Harehjerte er en fri ungdomsteatergruppe og en del av tilbudet til Teater Z. Gruppen jobber med teater av, med og for ungdom og består for tiden av ungdommer mellom 15 og 18 år. Harehjerte har eksistert siden høsten 2017 og har siden den gang produsert 5 forestillinger. Gruppa har blant annet spilt på Det Norske Teateret i Oslo, Rosendal Teater og Trøndelag Teater. De driver produksjonsbasert og etter demokratiske prinsipper som vil si at medlemmene er med og bestemme det aller aller meste, fra hva forestillingen skal handle om til hva slags kostymer som skal brukes og hvor og når forestillinger skal spilles.

Vil man å lære om alt det som kreves for å produsere teater fra søknadsprosess til teppet går ned, er Harehjerte perfekt. Her er det muligheter for å bli med på det man ønsker både på og bak scenen. Harehjerte har plasser til 10 ungdommer mellom 13 og 19 år.

Vil du bli med i Harehjertes neste produksjon?
Fyll ut dette skjemaet: https://forms.gle/NP6UaX39nJuKF2VN8