Sist torsdag (04.11) var det Showcase med visning av musikk, dans og kunst som er produsert på ISAK det siste halvåret. Det har vært svært mangfoldig aktivitet på Skaperloftet i høst, og du får se både maleri, tegning, foto, klær og redesign. Utstillingen vises fram til 26.11.

Skaperloftet er kunst- og designavdelingen her på ISAK. Her kan du låne lokaler og utstyr for maling, tegning, grafikk og søm. Det arrangeres også en rekke kurs som du kan delta på. Tilbudet er for deg som er 16-25 år og er åpent for drop-in mandag-fredag i ISAKs åpningstid (9-21.30). I tillegg arrangeres en rekke kurs, workshops og aktiviteter for deg som er interessert i kunst. Oversikt over flere kurs som starter i høst finner du her.

ISAK Kunstkollektiv er en kunstgjeng med ungdommer som sitter sammen på Skaperloftet og lager kunst. Uavhengig av ferdigheter og erfaringer, ønsker vi å skape et trygt og kreativt felleskap. ISAK Kunstkollektivet er nyoppstartet og ser etter nye medlemmer fra høsten 2021. Vi ser etter medlemmer i alderen 16-25 år som ønsker å utvikle seg og skape sitt eget kunstuttrykk. Du må ha tid til å være med og være dedikert. Høres dette ut som noe for deg?
Da kan du melde deg på her.