Stormrevyen er i år blitt en heldigital film, og premieren blir sendt direkte på Youtube fredag 21. mai klokken 18.00. Selve revyen er delt i to deler og det vil være livestudio før og mellom delene med blant annet trekning av fete premier. Les mer om programmet og hvordan du deltar her.

Nå har vi vært så heldige å ha Stormrevyen på ISAK i flere år, og det er alltid en fornøyelse.
I 2020 måtte hele revyen avlyses på kort varsel, til stor sorg for alle som hadde jobbet hardt og lenge for å lage en fantastisk forestilling. Så i år var det store forventninger om at det endelig skulle bli revy igjen. Vi her på ISAK gledet oss også, for det er spennende å se hvordan showet sys sammen de siste dagene og hvordan resultatet blir.
Men også denne gangen ble det en humpete vei fram mot premieren som skulle være uka etter påske. Det er vel ikke lenger noen som husker hvor mange møter vi på ISAK og revystyret hadde for å opp- og nedjustere antall publikummere, oppdatering av smittevernregler og kreative løsninger for å få det hele i havn på en trygg måte. Takket være et enestående pågangsmot fra arrangørene ble det en løsning til slutt denne gangen også. Da det ikke var mulig å ha live forestillinger med publikum, ble alle scenene spilt inn og klipt sammen til en film. Vi gleder oss veldig til å se resultatet.
God fornøyelse!