Bli med på UKM Trondheim 2021

Påmeldingen til UKM Trondheim er i gang!
UKM 2021 vil foregå 15. mars til 21.mars. I løpet av denne uken vil det være digitale sendinger som viser fram videoer fra deltakerne, det vil bli intervjuer, utstilling, teater og mye mer! 
UKM er for deg mellom 13-20 år, og er en arena der du kan vise fram det du driver med. I år blir denne arenaen delvis digital.  

På UKM kan du melde deg på med dans, slam poesi, band, maleri, K-pop, skuespill, dikt, litteratur, rap, hiphop, cosplay, grafitti, akrobatikk, balltriks, jojo,fotografi, performance art, redesign, matkultur, humor, stand-up, en musikkvideo til EDM, ja hva som helst! Har du noe å vise frem – meld deg på!

Siden vi ikke kan samles for å se hverandre opptre slik som vi er vant til, ønsker vi at årets deltakere filmer sine egne innslag og sender de inn! Film deg selv på rommet, på skolen, i skatehallen, utendørs –  hvor som helst!
Påmeldingen foregår som vanlig på www.ukm.no/trondheim.

Her får du noen tips til hvordan du kan filme dine egne innslag.

Vi tilbyr også deltakerne muligheten for å få hjelp til å filme sine innslag. Opptakene gjøres på Kultursenteret ISAK, med flere kameraer og proff lys- og lydproduksjon og etterarbeid. 

Vi lager en fysisk utstilling med og for alle de uttrykk som ikke er like lett å vise fram i en video. Dette kan være visuell kunst, litteratur, cosplay, design m.m.

Vil du være med som arrangør for å lage TV- sendingene?
Vil du filme, klippe, redigere, regissere, lage kulisser, sminke, kostymer, scenografi, markedsføring m.m?
Vil du være programleder?
Meld deg på!

Frist for påmelding og innsending av bidrag: 8. mars