Musikk

STUDIO Drømmer du om et liv som artist eller musikkprodusent? På ISAK Artist studioavdelinga kan du leve ut denne drømmen sammen med andre med samme interesse, uansett om musikk er noe du ønsker å leve for eller av, eller om du bare har lyst til å leke litt med stemmen eller instrumentet ditt i studio. Ta kontakt for å booke studio eller kom innom oss for en uforpliktende prat og omvisning. Tilbudet er helt gratis for deg som er mellom 16 og 25 år!
Tlf 91666528 mandag til torsdag 15-21
Studio kan bookes hele dagen på tlf til ekspedisjonen på ISAK tlf 72546200 eller på post@isak.no

Studioavdelinga har en egen Youtubekanal hvor du finner tips og triks.

SCENER ISAK har to scener hvor du kan oppleve alt fra teater til konserter.
På scenen i Coffe Annan kan du oppleve intimkonserter, improteater, litteraturkvelder med mer. Her er det plass til ca. 150 publikummere.
Amfisalen er ISAKs storstue med en profesjonell scenerigg og sitteplass for 180 publikummere.
Det arrangeres jevnlig konserter på Coffee Annan og i Amfisalen. Konsertene spenner fra unge uetablerte artister som er helt i startgropa til etablerte band som er på turné. Her kan du stifte bekjentskap med nye sjangere og artister. Alle arrangement på ISAK er rusfrie og har fri alder.
Ta kontakt med oss hvis du har lyst til å spille konsert på ISAK! post@isak.no

BANDROM På ISAK er det to bandrom og en bandcontainer som leies ut på halvårskontrakter. Hvert bandrom deles av to eller tre band. De som leier samme bandrom må fordele øvingstid seg imellom, og må også bli enige om hvem som stiller med trommesett og sanganlegg ettersom det ikke er lagerplass i bandrommene. 
Unge band prioriteres ved tildeling av plass.
Ta kontakt hvis du er interessert i å leie bandrom.

Det arrangeres jevnlig kurs i låtskriving m.m., lyttekvelder der man kan gi og få tilbakemelding, visninger, konserter m.m. for at du skal kunne utvikle deg videre som artist.