«Månedens gjest” er en livestream med publikum i kulturkafeen på ISAK. Programleder denne gangen er Anna Simonsen, og tema er kunst og det å være ung kunstner i dag! Denne måneden får vi besøk av kunstneren og musikeren Einar Grinde. Grinde er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim og mottok høstutstillingsprisen ved Høstutstillingen i 2021 for verket Triumf (2020). Han jobber med installasjoner som beveger seg i tid og rom.

Arrangementet innledes med en spennende og fargerik samtale om tema kunst, og til slutt skal Grinde og en ungdom fra Skaperloftet lage kunst på direkten i Coffee Annan.Spørsmål som det blir reflektert rundt:
-Hvordan er det å være ung kunstner i dag, og hvordan lykkes man?
-Hvor henter man inspirasjon til egen kunst?
-Hvordan opplever man kunst?

Samtalen starter kl. 19.00 i Coffee Annan. Det vil også bli mulighet til å stille spørsmål etter samtalen.Har du også lyst til å være publikum under sendingen – møt opp i kafeen på ISAK! Arrangementet er gratis.Streamen sendes på Youtube. Link kommer.

“Månedens gjest” er en månedlig event i kulturkafeen på ISAK. Hver måned er det en ny gjest innen ulike kulturfelt. Har du lyst til å være i publikum, eller bli med oss å arrangere neste “Månedens gjest”? Snakk med oss på ISAK eller skriv til post@isak.no.Velkommen!

Tid: Torsdag 25.11 kl. 19.00