– en forestilling om ungdom, arbeid og demokrati

Forestillinger:
Lørdag 14. mars kl 14.00
Åpen for alle under UKM teater-, litteratur- og filmfestival

Onsdag 18. mars kl 10.00
Denne forestillingen er full!

Lykken er selv å bestemme hva du vil bli og hva du vil bruke livet på – å tenke på deg selv og dine drømmer.
Eller er lykken å være sammen med andre?
Være der for andre og gjøre noe bra for fellesskapet
Hva er Lykkeland for deg?
Hvordan blir egentlig fremtiden for oss som er ungdommer i dag?
Bli med inn i 2048 – en forestilling om fremtiden

Hva er drømmejobben? Hvilket arbeid vil gi deg et godt liv? I Lykkeland 2048 utforsker vi hva som kan skje når retten til å følge drømmen og fritt å velge arbeid settes i spill.

I Lykkeland 2048 møter vi tivolidirektøren og hennes assistent. Hit kommer noen som har drømmejobben klar, noen som ikke har peiling og ikke minst kommer dere; vårt publikum. Hva er din drømmejobb?

Lykkeland 2048 er en interaktiv forestilling. Publikum sitter ikke i amfiet og ser på. Dere er selv på scenen og vi ønsker at dere deltar i spillet om arbeid. 

Lykkeland 2048 er et samarbeid mellom ISAK og Institutt for kunst og medievitenskap, NTNU. Forestillingen er del av et forskningsprosjekt om drama, teater og demokrati som omfatter samarbeid med en rekke partnere innen kunst og kultur i Trondheim og i Johannesburg, Sør-Afrika. 

”Lykkeland” utforsker relasjonen mellom deltakelse i arbeidslivet og opplevelsen av medborgerskap / delaktighet i demokratiet, for dagens og fremtidens ungdom. Forestillingen er skapt av NTNU, avdeling for drama og teater.