Har du en kunstner i magen, har du alltid hatt lyst til å skrive bok, tekster, utvikle evnene dine innen tegning, maling eller et annet kreativt felt? Nysgjerrig på skaper-evnene dine? Sliter du med å komme i gang? Stopper du opp i prosessen fordi du ikke føler du er god nok? Møter du til stadighet den berømte veggen og kommer ikke videre?
Da er denne workshopen for deg! Workshopen passer for deg som har interesse for det kreative feltet (kunst, dans, drama, skriving, musikk, design etc). Ingen forkunnskaper nødvendig. Sammen skal vi ta et dypdykk i hva kreativitet egentlig er. Kan man utvikle den? Hvordan kan man motvirke sin egen trang til perfeksjonisme? Hva kan man gjøre når man setter seg fast, og for å komme i gang? Kurset er over to kvelder:
21. mars kl. 17.00- 20.00
23. mars kl. 17.00- 20.00
———————————————
For å melde deg på gå inn på denne linken: https://forms.gle/xwiCZwLUmLiukFYXA
Det er kun 12 plasser, så vær rask! Kurset er for deg som er mellom 13 og 25 år, og det er gratis.

Kunstner Vilde Hage Aune vil gjennom interaktive foredrag og kreative oppgaver gi deg mulighet til å lære mer om dine egne utfordringer og styrker, og hvordan du kan bruke dette til å nå dine kreative mål!———————-
Om Vilde Hage Aune:
Bosatt i Trondheim, 28 år og jobber for tiden som yogalærer, kunstner og med miljøterapi. Vilde er utdannet innen visuell kunst fra Kunstskolen i Rogaland (KIR,‘16). Har drevet eget pop-up galleri i byen, og er aktivt i gang med kunstner-karrieren. Vilde hadde nettopp utstilling på ISAK sammen med Mariel Mikalsen, der de lagde en stor kunstinstallasjon kalt “Symbiosis” som fylte hele underetasjen på kultursenteret (U1).Vilde har en sterk kjærlighet og tilknytning til naturen, psykologi, yogisk filosofi og underbevissthetens verden. Verkene spenner seg fra tegninger, malerier, skulpturer og mixed media collager. Kunsten hennes kan kjennetegnes med sterke linjer, utallige prikker, abstrakte mønstre og geometri. De siste årene har hun jobbet mest med portrett og illustrasjoner, samtidig som hun har interessert seg veldig for tverrfaglig samarbeid og kreativitet.