Kontakt oss

Besøksadresse:
Prinsens gate 44
7011 Trondheim
Tlf.: Ekspedisjon: 72 54 62 00
ISAK Artist/ Studiobooking (kl. 15-21): tlf. 916 66 528
e-post: post@isak.no
Send en epost hvis henvendelsen gjelder booking/ leie av lokaler, så får du raskt svar fra riktig person på første forsøk!
Fakturaadresse:
Trondheim kommune fakturamottak
Postboks 2399 Torgarden
7004 Trondheim

Ref.: 538100

Organisasjonsnummer:
942110464

Følg oss på facebook: TRONDHEIMISAK og Instagram: kultursenteretisak

 

ANSATTE


Anne Britt Gule
– Tlf. 917 60 261.
Anne Britt er avdelingsleder på ISAK og gjør derfor litt av alt som fører til at ISAK blir som det blir. Anne Britt har utdanning som faglærer i drama og dans. Hun har jobbet med ungdom i mange år både på ISAK, i fritidsklubb, på danseskole, kulturskole og ordinær skole. Anne Britt kan hjelpe deg med å finne ut hva ISAK har å tilby akkurat deg. Hun hjelper deg gjerne i gang med dine egne prosjekter og introduserer deg for ansatte og andre som kan mye om det du er interessert i. Og hvis du står fast – Anne Britt elsker leker og øvelser som setter kreativiteten  gang!
Det er ikke bare i jobbsammenheng Anne Britt viser en utømmelig entusiasme. Elvis, god mat og RBK står også høyt i kurs. anne-britt.gule@trondheim.kommune.no


Tone By
– Tlf. 957 80 206.
Tone er informasjonskoordinator og jobber i tillegg med booking og  arrangement. Har utdanning innen kommunikasjon og markedsføring. Har jobbet på festival som produsent og inspisient, og har også jobbet med illustrasjon og reklameproduksjon.
Har god oversikt over det meste som skjer på ISAK og hva som kan gjøres her. Kan også hjelpe til med booking og veiledning hvis du vil lage arrangement eller gjennomføre et prosjekt. Er glad i å skrive, og hjelper gjerne til med ulike typer tekst og hvordan du kan få fram budskapet best mulig. Kan også hjelpe til hvis du vil lage en utstilling.
tone.by@trondheim.kommune.no

Jon Arne Grendal
– Tlf. 412 42 994.
Jon Arne er altmuligmann med en forkjærlighet for treverk, hammer, sag og annet kult verktøy, og lærer mer enn gjerne bort triks og teknikker hvis du skal bygge kulisser, feks. Han driver forøvrig og perfeksjonerer teknikken på kaldheving av hvetebakst, noe du kan nyte resultatet av i Coffee Annan.  Han er også mannen du vil prate med dersom du ønsker å spille konsert på huset. Jon Arne har ansvaret for praksisplasser på huset gjennom et samarbeid med NAV. Jon Arne har sterke meninger om alt fra verdenspolitikk til musikk, og ikke minst fotball. 
jon-arne.grendal@trondheim.kommune.no

Roar Huseby
– Tlf.916 72 707
Roar er driftskoordinator i Kulturenheten og jobber med drift og sikkerhet på ISAK i 30% stilling. Entusiastisk nordtrønder (som det het før 2018) og bestefar, og en vandrende database når det gjelder sangtekster fra 70-tallet. roar.huseby@trondheim.kommune.no
 
 
Håvard Sæther– Tlf 948 83 669.
Håvard er tekniker på ISAK, og jobber også med arrangement og arrangørveiledning, teknisk vedlikehold, UKM og mye mer. Håvard er utdannet barnevernspedagog, og har også vært innom elkraft ingeniør-studiet. Her snakker vi om variert praksis, fra timelærer i grunnskole, ungdomsklubb, sceneteknisk på Samfundet, kulturskole (både timelærer og rektor) og barnevern. Du kan spørre Håvard om hjelp og råd til det meste (lyd- og lysteknikk, gitarteknikk, samspillteknikk, elktronikk-fiks, generelle handymantriks, søknadsskriving, arrangmentsplanlegging, produksjon m.m.)I tillegg til å spille flere instrumenter er Håvard helårssyklist og friluftsentusiast og en sjelden kombinasjon av allrounder, nerd og handyman.
havard.sether@trondheim.kommune.no
 
Petronela Shuany – Kafémedarbeider. Petro er en rumensk virvelvind av effektivitet på kjøkkenet. Og når det gjelder kaker er det bare fantasien (og knapt nok det) som setter grenser. Alt blir bedre med sjokolade! petronela-costica.shuany@trondheim.kommune.no
 
 
 

Christian Scheby
– Tlf. 476 72 469
Jobber som lyd- og lystekniker og lærer opp unge teknikere, er studioveileder og også bandromansvarlig. Christian kan også hjelpe deg med booking og planlegging av konserter på ISAK og lån og bruk av fotoutstyr. Han har master i musikkteknologi fra NTNU og har jobbet med livelyd på Samfundet, MoldeJazz og Trondheim Lyd. Er også metalgitarist og har holdt på mye med komposisjon. 
I tillegg til det vi allerede har nevnt, kan du spørre Christian om hjelp hvis du lurer på noe som har med arrangement, liveframføring/sceneshow, programmering, elektronikk/lodding å gjøre. 
christian.scheby@trondheim.kommune.no

Snorre Busch
– Musikkonsulent, jobber som veileder på ISAK Artist studioavdelinga i 40% stilling. Snorre er en flott fyr. Han har av og til hatt, men er hele tiden den perfekte person å spørre hvis du lurer på noe om lyd, musikk, studio eller hva som helst. Snorre spiller ofte gitar og yndlingsfargen hans er off-white. snorre.busch@trondheim.kommune.no
 
 

Camilla Isaksen
– jobber som kafemedarbeider i Coffee Annan. Camilla er en racer på baking og har erfaring fra kafé og bakeri. Hvis du ønsker tips og råd om hvordan du kan bake gode kaker så er det lurt å spørre Camilla! Hun kan også hjelpe deg å komme i kontakt med de rette folkene på ISAK.
Glad i musikk (særlig hip-hop), ser det meste som går på kino og er rå på morsomme innfall og overraskelser. camilla.isaksen@trondheim.kommune.no
 
 
 

Anette Ystgaard
– Tlf. 902 19 452
Anette er dansesjefen på ISAK, og er et fyrverkeri av engasjement og humør på alle områder. Hun har utdanning fra LIPA (bachelor i Performing Arts Dance), master i kunstkritikk og kulturformidling fra NTNU og utdanning i arrangementsledelse. Anette har jobbet som profesjonell danser og koreograf, og behersker best commercial jazz, jazz, moderne, lyrisk, musikaldans og ballett, (men har også erfaring innen step, hiphop rumba og break). Hun har også jobbet som skuespiller og regissør innen opera, musikal, teaterstykker m.m. Som om ikke dette er nok har hun erfaring som prosjektleder for større arrangement. Så Anette kan du spørre om alt som har med dans å gjøre, sceneopptreden, kreative prosesser, sight specific-teater og konferansier-opplæring.
Anette jobber også for Seniorkultur (også en del av Kulturenhetens tilbud), og sitter i bystyret. I vinterhalvåret forsøker hun iherdig å overbevise alle om at langrenn er noe av det mest spennende som finnes på TV. anette.ystgaard@trondheim.kommune.no
 

Åsa Irene Sofia Thalinsson
– Åsa er dramapedagog og har også utdanning i ungdomsledelse og kulturproduksjon. Hun liker å drive med ulike kreative saker og har erfaring fra fritidsklubber og frivillige kulturorganisasjoner. Hvis du vil ha et arrangement eller show for ungdom på ISAK kan Åsa hjelpe deg med å organisere det. Og hvis du er interessert i UKM kan du også snakke med Åsa (hun jobber også med Unge Arrangører for UKM Norge).
Vil du bli med på teater? Eller planlegger du en oppsetning? Vi kan finne en aktivitet som passer for deg, og Åsa kan gi deg råd om hvordan man etablerer og driver en egen gruppe. Du kan også få hjelp med teknikker og øvelser, arbeid med og uten manus og hvordan man produserer en forestilling fra start til slutt.
 

Susanne Braad Andersen
 – Kamelåså! Susanne er altså fra vårt naboland i sør, og er derfor som alle skjønner positivt innstilt til det meste og glad i å sykle. Hun har drevet med teater, tegning/ kunst, musikk, volleyball m.m., og lager nydelig saft og andre godsaker av ville vekster. Susanne treffer du i kafeen. susanne.andersen@trondheim.kommune.no
 
 

Tone Ravnå Bjørnstad
– Tone jobber som studioveileder på ISAK Artists studioavdeling. Hun har blant annet bachelor i Musikkteknologi fra NTNU. Tone har  10 års erfaring som låtskriver og produsent  (pop, R&B, EDM og hiphop/urban). Hun har også jobbet mye med coaching og karriereveiledning. Dette sammen med mye annen erfaring gjør at Tone kan hjelpe deg med teknisk veiledning i studio, opplæring i Logic Pro, mixing, og produksjon/mekking av beats og hjelp og råd til låtskriving. Hun kan også gi gode råd om markedsføring og strategi hvis du vil dele musikken sin med et publikum, og du kan få  svar på hva som skal til for å “bli artist” og skille seg ut i mengden.  
 
Kristian Sivertsen – jobber som altmuligmann på ISAK og Trikkestallen. Kristian er utdannet barne- og ungdomsarbeider. Han har jobbet i barnehage og fritidsklubb, og en gang i tiden jobbet han som kjøttskjærer og snekker og har holdt på mye med praktisk arbeid. Noe som er veldig kjekt i et gammelt hus som ISAK er! Ellers er Kristian erfaren som vokalist og låtskriver innenfor ekstrem metal og hiphop og har kjørt skateboard i over 30 år.
Så Kristian kan hjelpe deg hvis du trenger hjelp innfor noen av disse mangfoldige temaene, i tillegg til at han er særdeles løsningsorientert og kreativ og kan hjelpe deg å finne løsninger på praktiske eller kreative utfordringer.
 
 
Kine Ain Muus Limstrand er kunstansvarlig på ISAK, og er en fargeklatt fra Snåsa med godt humør. Hun har utdanning fra NTNU (bachelor i kunsthistorie og medievitenskap innen visuell kunst), og faglærer i kunst og håndverk. Kine har jobbet flere år som faglærer i design og håndverk på videregående skole, og behersker det meste innen kunst og design. Hun arbeider også med kunst under UKM og bistår dekor- og mediegruppa under større arrangement. Kine har ansvaret for kunst- og designverksted (Skaperloftet) og syrommet her på ISAK, og sitter oppe på Skaperloftet hver mandag fra kl. 17.30- 20.00, for å hjelpe deg i gang med kreative prosjekter. I tillegg holder hun kurs og workshop innen kunst og design. Det er bare å spørre Kine om alt fra maling, tegning, leire, fotoredigering og søm, og hun kan hjelpe deg med det meste inne det kreative feltet. 
 

Kim Olve Breistrand er ansvarlig for UKM Trondheim og jobber i tillegg med masse annet på ISAK. Han har master i Musikkvitenskap og har også studert kulturprosjektledelse, så her kan du få god hjelp hvis du skal arrangere konsert, forestilling, kurs eller en aktivitet, og hvis du vil ha hjelp i studio eller med låtskriving. Han har jobbet på fritidsklubb i flere år, er aktiv utøvende musiker (vokal og gitar) og låtskriver. Han har også jobbet som gitarlærer.
Det er ikke det redskapet som er oftest i bruk her på ISAK, men Kim Olve har også kurs i bruk av motorsag ettersom han har jobbet som skogsarbeider.  kim.olve.breistrand@trondheim.kommune.no