Nå er det like før jula starter for alvor, og da blir det stengt her på ISAK fram til 4. januar. Siste åpningsdag er onsdag 22.desember. Vi håper alle får ei fin jul, og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake over nyttår!

Vi vil takke dere alle for året som har gått, og selv om heller ikke dette året ble heller ikke helt sånn som vi hadde håpet ved forrige årsskifte så har vi hatt mange flotte opplevelser og hyggelig samvær med dere alle. Det har vært en sann glede å møte så mange hyggelige mennesker og se så mye stå-på-vilje som det dere har vist både i de periodene da ting var bortimot normalt og i perioder med mange begrensninger.
Mange har i perioder mistet muligheten til å drive med de aktivitetene de liker best, sammen med venner. Andre har planlagt prosjekt som måtte endres både en og flere ganger før det enten kunne gjennomføres eller i verste fall bli avlyst. Men dere har vært fantastisk tilpasningsdyktige og fleksible, og sammen har vi klart å komme oss gjennom året på en god og trygg måte – og ikke minst har det også i år blitt produsert forbløffende mye flott kultur!

Vi ønsker dere alle en fin og velfortjent juleferie, og så møtes vi igjen i januar.