Vi gleder oss til å kunne danse på ISAK igjen!

Denne våren blir det kurs i Commercial Jazz (Girlystyle) og K-POP (nybegynner + viderekommende). Kursene avsluttes med en showcase i amfisalen med andre ungdommer på huset.

Kristine Dalsbø skal undervise i Commercial (også kjent som girlystyle). Hun har en bachelor i dans med pedagogikk fra Norges dansehøyskole og har jobbet som danselærer i 3 år. Hennes danseklasser er preget av mye energi og fokus på danseglede, i tillegg til at det er høy takhøyde for å være seg selv. I løpet av kurset skal det være fokus på det rytmiske, bruk av kraft og de grunnleggende ferdighetene i sjangeren. Kurset vil blandet hiphop- jazzteknikk.

Julie May Wiseth holder kursene i K-POP. Julie har gått k-pop linja på Hadeland folkehøgskole og har undervist flere kurs på ISAK og andre steder. På K-pop nybegynner tar man for seg TWICE sin «Alcohol Free» og på K-pop Viderekommende blir det MAGO sin «Gfriend».Det er begrenset med antall plasser. Påmeldingen er derfor bindende. Har du spørsmål, ta kontakt med oss før du fyller ut skjema.

Påmeldingsskjema: https://forms.gle/WVEKybCuoq5dbnsP7