Vi har vanlig åpningstid i vinterferien. Ta kontakt på post@isak.no hvis du er under 20 år og ønsker å booke rom til aktivitet.
Kafeen er også åpen – alle er velkommen innom for en matbit eller en prat. Vi har også en rekke nettbaserte kurs og aktiviteter. Alle mellom 16 (13)-25 år kan delta på disse aktivitetene:

22.02 og 24.02: Gratis digital kunstcamp//maleverksted i portrettmaling
Bli med på digitalt maleverksted i portrettmaling sammen med Kine, som er kunst- og Skaperloftetkoordinator på ISAK.I løpet av to kvelder skal vi ved hjelp av akvarellmaling, akvarellblyanter, pensler og ark lage spennende og fargerike portrettmalerier inspirert av de to kunstnerne Polina Bright og Ana Santos. Vi kjører digitalt verksted gjennom Google Meet, og du vil få tilsendt en invitasjon etter påmelding. Hvis du mangler kunstutstyr hjemme kan du komme og låne en kunstpakke fra ISAK. Gå inn på denne linken for å melde deg på: https://forms.gle/3Rf8vU64pSHrCbGJ8
Kurset går over to kvelder:
Mandag 22. februar kl. 17.00- 20.00
Onsdag 24. februar kl. 17.00- 20.00
Alle mellom 13- 25 år er velkommen til dette digitale verkstedet, uavhengig av ferdigheter og erfaring. Sett fram kunstutstyret, rigg deg til og logg på videolink noen minutter før eventstart og la moroa starte. Vi gleder oss til å lage kunst sammen med deg!

23.02: Vogue med Hulda Vestvik
Hulda Vestvik kommer til ISAK for å undervise i to drop-in timer i Voguing den 23. februar. Du kan velge mellom to klasser:
18.15-19.45 Nybegynner
20.00-21.30 Viderekommende
Klassen er gratis for ungdom i alderen 13-25 år. Meld deg på her

Hulda er fra Verdal og driver sitt eget dansestudio, Huldance Dansestudio. Hun jobber også som instruktør ved Raw Dance Studio og Inderøy videregående skole. Før hun begynte å undervise i urbane dansestiler studerte hun dans på Inderøy Vgs og ett år ved Streetlinjen hos Ballettakademiet i Stockholm. Deretter tok hun turen over til New York for å studere på Broadway Dance Centre og til slutt ved Flow Dance Education i Oslo og Paris. Hun har en bred erfaring med undervisning is forskjellige urbane dansestiler og hun har deltatt i flere battles både i Norge og utlandet. Hun har vunnet Pop What You Got Trondheim Qualifier, samt kategorien «Virgin Vogue» på Ball of Norway 2017.

24.02: Workshop i koreografi
Her får du en introduksjon om hvordan du kan utvikle din koreografi med enkle ‘verktøy’ som alle kan bruke.
Denne samlingen er for deg mellom 13-20 år! Hvis du tenker å lage noe til UKM i år så er dette workshopen for deg. Her har du også mulighet til å vise arbeid du holder på med og få tilbakemelding for videreutvikling.
Tid: 16.00-17.30. Meld deg på her

24.02: Dans for kamera
Her får du en introduksjon i dans for kamera og enkle tips om hvordan du kan filme koreografien din på et godt vis. Dette er for deg mellom 13-20 år! Hvis du tenker å lage noe for UKM i år så er dette workshopen for deg.
Tid: 19.30-21.00 Meld deg på her

25.02: Live stream fra ISAK studio
Torsdag 25. februar kl. 18.00 streamer vi direkte fra studioavdelinga.
Vi inviterer til live stream, der vi prøver oss på en digital lyttesession.
Her kan du sende inn work in progress eller helt ferdig musikk til gjennomlytting
(Send epost til post@isak.no om du vil melde på musikken din innen tirsdag 23. februar)
Våre studioveiledere gir tilbakemeldinger direkte samt at vi tar i mot kommentarer og spørsmål i chatten.

I runde 2 av sendingen åpner vi opp for spørsmål i fra dere samt at vi også er ute etter hva dere kunne tenke dere å gjøre mer eller mindre av på studioavdelinga. Gleder oss til å se dere 😀 
Link til stream