Vi er overbegeistret over å ønske velkommen tilbake til Nattrock etter noen års opphold og pandemi.
Nattrock er en helaften spekket med musikk fra begge scenene på ISAK. Her kan du sjekke ut ditt nye favorittband, henge med kjentfolk og treffe andre musikkinteresserte!

Her er litt praktisk info før det braker løs:

– Dørene åpner kl. 18.00
– Arrangementet er rusfritt, og det er ikke lov å ta med flasker inn (altså heller ikke brusflasker o.l.).
– Coffee Annan er åpen, og det blir salg av mat og drikke.
– Popcorn til de som vil ha (gratis)
-Konsertene foregår i denne rekkefølgen, med start kl. 19: Ice Cream For AstronautsWoofgangHill Bomb EstressLaw of All Sunset QueenSuncraft.

Estress: Et av bandene du får oppleve denne kvelden er @estress.band Estress er en trio fra Trondheim som stiller med en spin på punkrock med elementer av blues, garasjerock og hard rock. De gleder seg masse til å skape knallstemning med den tyngste bassen og mest fuzzete gitaren som mulig!

Woofgang: Gjør deg klar for Woofgang! Skapt rundt en ambisjon om å bare ha det artig og med et polygamisk forhold til sjanger, lager @woofgangband det de selv synes låter fett. Bandets dynamiske sammensetning resulterer i en godt blandet pose rock, og strekker seg fra det enkle, harde og tunge til det mer progressive, ispedd litt post rock og blues og psych vibes.

Ice Cream for Astronauts spiller alternativ rock med et snev av prog. Medlemmene stammerfra både Nord- , Midt og Vestlandet, men hele besetningen bor nå i Trondheim. Bandet ble satt sammen høsten 2017, og begynte opprinnelig som et coverband. De fant fort ut at de var kreative og måtte få utløp for det. «En annen fordel med å skrive egen musikk er at vi som band kan formidle en sound og et budskap som vi verdsetter. Den første egenproduserte låtakom ganske fort, men det tok en stund før vi fant vår egen sound. Vi har spilt på større ogmindre scener og festivaler fra Steinkjer til Bjørkedalen. I 2020 varmet vi opp for Maratonunder Stormfestivalen, noe vi er svært kry og ydmyk for. I løpet av viruset vi helst ikkesnakker om, har vi vært to runder i studio. Låtene er under miksing, og vi gleder oss til å få dem ut til folket!»

Sunset Queen: Det Trondheimsbaserte rockebandet Sunset Queen drar deg inn i «jambandets» verden og byr på en musikalsk dynamisk reise, der man kan forvente både krutt og silke! Bandets varierte inspirasjonskilder, samt bandmedlemmenes forskjellige musikalske bakgrunn, sørger for en egen og unik sound. Ønsker man å få servert låter som setter rockefoten i gang, eller kanskje roligere atmosfæriske stemningslåter er dette showet for deg!

Law of All leverer skitten og tung punkrock med en Josh Homme inspirert vokal som gir en magisk mix av Queens of the Stone Age, Turbowolf og de britiske yndlingene Royal Blood. Dems siste singel «Pushit!» fikk enorm mottakelse, hvor blant annet London baserte Yack Magazine oppsummerer den nye låta; «its erotic, it’s exotic, it’s sexy as fuck. Put it in your ears.» Live leverer de et blodtight og energisk show som sender de fleste hjem med stjerner i øya og whiplash. Law of All besøkte ISAK tidligere i vinter. Vi ble storbegeistret, og gleder oss veldig til et gjensyn!

Suncraft: Fra undergrunnen i Oslo trør Suncraft fram, med deres tunge, ørkenrock-inspirerte rock n’ roll. Uten gimmicker og med den noe postmoderne holdningen «anything goes» spiller de et uforutsigbart riffbonanza av et repertoar. Låtene tar sidesprang og vendinger med innflytelser fra rockens mange undersjangre, knyttet sammen i vanntette komposisjoner. Det lyriske universet deres utforsker temaer som konspirasjon og ensomhet i en utforskende og undrende stil. La Suncraft valse deg sakte inn i deres sjelfulle, lekne rockeverden!

«Hill Bomb er det nyoppstartede kjæledyret til en gjeng forhenværende musikkstudenter, med planer om å denge løs på borgerskapets piñata. Etter å ha fått nok av lærere og institusjoner i både Trondheim og Leeds, bestemte de seg for å synge opprørernes sang. Punken ble det eneste naturlige medium, som musikkens, politikkens og den sosiale ulydighetens minste felles multiplum. Hill Bomb henter sin inspirasjon fra band som RATM, Soundgarden, Black Sabbath og Beastie Boys og har funnet sitt eget sound et sted mellom støyete grunge, satansk psychedelia og skatepunk. Med en kombinasjon av nakkebrekkende riff, tidvis radbrekking av norsk folkemusikk og djevelsk vokal, er Hill Bomb soundtracket til hærverk, faceplants og unødvendig håndgemeng.»


Gratis inngang. Fri alder. Rusfritt