Fredag 19. juni arrangerer vi K-POP Random Play med DJ Helle ft. Astrid kl 19.00-21.00 på uteplassen (vi flytter arrangementet inne i Amfisalen hvis det blir regnvær). FULLT

Har du lyst til å prøve akrylmaling? Kunne du tenke deg å fordype deg i en spesiell type teknikk, lære mer om fargelære eller landskapsmaleri? Da er dette kurset noe for deg!

Kurset er for deg mellom 13 -25 år som er interessert i å lære å male, eller ønsker å forbedre dine kunnskaper innen akrylmaling. Det er ingen krav til forkunnskaper.

Kurset er over to kvelder:
22. juni kl. 17.00- 20.00
24. juni kl. 17.00- 20.00

Meld deg på via denne linken

Det er kun 5 plasser, så vær rask! Kurset er gratis og åpent for deg som er mellom 13 og 25 år.

På kurset legger vi vekt på:
– landskapsmaleri
– fargeblanding
– ulike teknikker

Studioavdeligna på ISAK arrangerer miksekurs torsdag 25.juni for ungdom i alderen 16-25 år. Kurset er gratis!

Det blir et miksekurs der vi tar utganspunkt i råmateriale til en låt og går gjennom forskjellige mikseteknikker innen instrumenter og vokalproduksjon. Vi ønsker gjerne tilbakemeldinger fra de som er påmeldt om hva de ønsker at vi skal fokusere mest på. Kurset er for alle, nybegynnere og viderekomne.

Vi følger gjeldende smitteverntiltak og det er begrenset med antall plasser. Du er ikke garantert plass, før du får en bekreftelse på e-post. Dette kan ta noen dager. Meld deg på via denne linken

Masterklasse i koreografi med Anette Ystgaard

Ønsker du å lære mer om koreografi? Hvordan kan du lære deg å koreografere? Hva bør du tenke på? Hvilke virkemidler har du? Hva hvis du får koreografisk sperre, hva gjør du da?
Masterklassen er gratis for ungdom i alderen 14-25 år! Det er begrenset med antall plasser og du finner påmeldingsskjema nederst i eventen.

Anette deler all sin kunnskap, tips og triks om koreografi og holder en klasse hvor hun tar utgangspunkt i blant annet sine egne erfaringer. Anette er utdannet ved LIPA og har jobbet som koreograf og dansekunster i Norge, England og Tyskland. Hun har jobbet som koreograf på egne forestillinger, samt jobbet som koreograf innen musikal, opera og på store arrangement. Hun tar utgangspunkt i seg selv og hva hun har lært på veien, fra hun var 10 år og begynte med koreografi på barnerommet og frem til i dag.

Arrangementet er åpen for alle ungdommer, og du trenger ikke å ha noen forkunnskap for å delta. Klassen vil ha foredragsform med mange eksempler.

Når: 23. juni kl. 18.00-20.00

Det er førstemann til mølla for å få plass!
Påmeldingsskjema finner du her: https://forms.gle/nK9hMEzinrQcubuFA

Blomster og sommerstemning i bakgårdenVi har åpent for ordinær aktivitet mandag-torsdag kl. 09.00-21.30 og fredag kl. 09.00-16.00.
Kafeen er åpen mandag-torsdag kl 12-19.
Stikk innom for øving eller en prat, en matbit eller for å slappe av i den koselige bakgården som nettopp er pusset opp!
Hvis du vil booke rom – send en mail til post@isak.no
Vi har stengt pga ferieavvikling i perioden 06.07 – 31.07