Gjør deg klar for en svett aften når selveste Bokassa står på scenen på ISAK 11. november!

Stonerpunkbandet Bokassa fra Trondheim, sist sett på turne som oppvarming for Metallica, er selve gulroten Legend Trondheim har skaffet for ungdommen på Ørland og i Trondheim denne høsten. Gratiskonserter på Ørland Kultursenter på Brekstad og Kultursenteret ISAK i Trondheim med plateaktuelle Bokassa kan vel neppe være så veldig feil rett før jul.

Powertrioen Bokassa fusjonerer riffene og “grooven” fra stonerrocken med energien og aggressiviteten til punk, rock og hardcore, til sin egen unike “stonerpunk”. Debutplaten «Divide & Conquer» ble belønnet med strålende anmeldelser over hele verden og kom med på britiske Metal Hammer sin liste over 2017s beste debutplater og Gaffa sin liste over tiårets beste norske plater. Noe som igjen fanget oppmerksomheten til Metallica-trommeslager Lars Ulrich som kalte bandet «My favourite new band» og «Insanely fucking cool». Dette gjorde at Bokassa ble håndplukket som supportband for Metallica, på deres «Worldwired»-turné i 2019, til å spille på noen av verdens største stadioner.

Oppfølgeren «Crimson Riders» fortsatte i samme stil med terningkast 5 i både Aftenposten og Dagsavisen, samt 8/10 i Metal Hammer UK og Close Up Magazine og 4/5 i ærverdige Kerrang. Bandet har rykte på seg for å være et forrykende liveband og utenom stadioner har stonerpunkerne tidligere spilt på bla. Øya-festivalen, Pstereo-festivalen, Malakoff, By-Larm og Stavern-festivalen til strålende kritikker fra anmelderne. I 2020 slapp powertrioen en EP med materiale fra live session de gjorde for BBC Radio1 i Maida Vaile studio, ble nominert til Spellemann som «Årets gjennombrudd» og signerte i desember platekontrakt med legendariske Napalm Records for en kommende tredje plate.

Bokassa består av følgende kjekke unge menn:
Olav Dowkes – trommer, vokal
Jørn Kaarstad – gitar, banjo, vokal
Bård Linga – bass, vokal

Gratis for ungdom under 26 år.
Det er også lagt ut et begrenset antall billetter for voksne (kr 250,-) Både gratisbilletter og voksenbilletter finner du her
OBS: Se opp for falske billettselgere i kommentarfeltet i facebookeventen. Verken Legend Trondheim, Polar Artist, Bokassa eller noen andre av arrangørene i eventen er erstatningspliktige ved svindel.

Legend Trondheim arrangerer tre konserter på ISAK denne høsten. Gå ikke glipp av Ovërhead 21.10 og Julepunk for kids 16.12.
I tillegg blir det Musikkquiz i kafeen 04.10, 01.11 og 29.11