17. september er det klart for årets Kulturnatt i Trondheim! Kulturnatt er en årlig helaften hvor du kan oppleve smakebiter fra Trondheims mangfoldige kulturliv helt gratis. Her ser du mer om alt som skjer rundt omkring i byen.

Her på ISAK har vi et spennende program å by på denne kvelden:

Escape Room

Escape Room FULLT «Hvert 10. år har det blitt begått drap i det gamle huset som ISAK holder til i. Ingen er noen gang blitt tatt for ugjerningene. Kan det være en seriemorder? Spørsmålene er mange – svarene er få. Nå er det gått 10 år siden forrige hendelse.
Hjelp oss å løse mysteriet – men pass på så du kommer deg ut før du blir tatt!»

Det må bestilles plass på forhånd til Escape Room. Oppstart hver time, kl. 17-18-19-20 og 21
Påmeldingslink kommer her

Konsert: Salty Crickets

Salty Crickets bandbilde

Salty Crickets er et ungt band fra Trondheim som serverer deg energirike låter, med lyder lånt fra mange forskjellige sjangre. Et par harde riff og søte indietoner blandes sammen til en fresh og unik sound. Her kan du forvente et show med mye variert musikk, og ikke minst god stemning!

Konserten starter kl. 19.00 i Amfisalen.

Konsert: Solheim/Ventling/Glännestrand

En internasjonal jazztrio med opphav i Trondheims jazzmiljø. Med en forkjærlighet for den amerikanske jazztradisjonen og med et åpent øre, tolker Solheim/Ventling/Glännestrand en rekke standardlåter + noen originale komposisjoner.

Starter kl. 20.00 i Coffee Annan