ISAK Dansekompani ser etter nye medlemmer. Kompaniet er Kultursenteret ISAKs dansekompani og fremfører til vanlig på store og små arrangement rundt om i byen og på Kultursenteret ISAK. I perioden august 2019 til mars 2020 fremført kompaniet for over 40 000 publikummere deriblant på Håndball EM for herrer, premieseremonien til SkiTour og åpningen av Trondheim Spektrum.
Kun én gang i året avholder vi audition til kompaniet for nye dansere. På grunn av pandemien og begrensninger for de over 20 år er det ingen fysisk audition, men det er mulig å sende inn video, påmeldingsskjema.
Påmeldingen er åpen fra 11.juni t.o.m. 27.juni.
I tillegg til skjema, sender du inn én eller flere videoer på til sammen minimum 1 minutt der du viser frem dine danseferdigheter. Du kan selve velge om du ønsker å vise frem flere stilarter. Mer info finner du i påmeldingsskjemaet. Vi ser etter nye medlemmer fra høsten 2021 som:
– Er mellom 14-24 år
– Kan binde deg til kompaniet for minimum ett år.
– Er inkluderende og dedikert.
– Liker å fremføre dans for publikum.
– Kan øve på tirsdager og onsdager mellom kl 16.45-18.30
– Liker å utfordre deg selv i ulike dansestiler.
– Er en ambassadør for Kultursenteret ISAK.
Det er gratis å være med i kompaniet. Har du spørsmål, er det bare å ta kontakt.
Alle som sender inn video, vil bli kontaktet i ettertid for tilbakemelding. Aktuelle dansere blir spurt om å delta på en trening med kompaniet i august (med forbehold om at det er mulig å gjennomføre en fysisk trening i henhold til gjeldende regelverk).

Påmeldingsskjema finner du her.