Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Vogue med Hulda Vestvik (digitalt)

februar 23, 2021 @ 6:00 pm - 9:30 pm

Hulda er fra Verdal og driver sitt eget dansestudio Huldance Dansestudio der. Hun jobber også som instruktør ved Raw Dance Studio og Inderøy videregående skole.
Før hun begynte å undervise i urbane dansestiler studerte hun dans på Inderøy Vgs og ett år ved Streetlinjen hos Ballettakademiet i Stockholm. Deretter tok hun turen over til New York for å studere på Broadway Dance Centre og til slutt ved Flow Dance Education i Oslo og Paris.
Hun har en bred erfaring med undervisning is forskjellige urbane dansestiler og hun har deltatt i flere battles både i Norge og utlandet. Hun har vunnet Pop What You Got Trondheim Qualifier, samt kategorien «Virgin Vogue» på Ball of Norway 2017.
Hulda kommer til ISAK for å undervise i to drop-in timer i Voguing på den 15. desember og du kan velge imellom nybegynner og viderekommende klasser.
18.15-19.45 Nybegynner
20.00-21.30 Viderekommende
Klassen er gratis for ungdom i alderen 13-25 år. Det er begrenset med antall plasser og påmelding skjer via denne linken
NB! Grunnet de nåværende smitteverns reglene er det en stor sannsynlighet at dette blir en digital klasse på Zoom, men vi vil gi beskjed til alle påmeldte når vi vet litt mer.

Detaljer

Dato:
februar 23, 2021
Tid
6:00 pm - 9:30 pm
Kategorier for Arrangement:
,
WordPress-tema av Sircon