Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Utstilling: Til ettertanke for pandemien

juni 7, 2021 - juni 11, 2021

I samarbeid med ISAK presenterer Katrine Rennemo kunstutstillingen «Til ettertanke for pandemien». Kunstneren søker med sine egne røffe malingsstrøk å formidle siste års uforutsigbarhet og håp knyttet til pandemien.
Kunstneren om seg selv: Jeg er 22 år, og har malt og tegnet helt siden barnehagen. Opp gjennom årene har jeg studert kunsthistorien på egen hånd og utviklet min egen kunst. Hovedsakelig maler jeg i akryl, med noen innslag av olje- og akvarellmaling, samt andre medier. Maleriene mine består av et vidt fargepalett hvor alt blir blandet sammen av primærfargene. Penselstrøkene er røffe, og gjerne i tykke lag for å skape et samspill med lyset som treffer maleriet. Jeg er samtidig opptatt av symbolikk i motivene, og legger inn strek-elementer for å tydeliggjøre et budskap. 
Om temaet for utstillingen: «Ettertanke til pandemi» – Dette er ingen referanse til Covid-19-viruset selv, men til hvilke personlige tanker, følelser og reaksjoner som har medført i en pandemi som har begrenset sosiale og andre interaksjoner i samfunnet. Jeg søker å formidle et tilbakeblikk på hva en pandemi måtte inneholde: lockdown, panikk, usikkerhet og uforutsigbarhet – og ikke minst tanker som man kunne vært foruten uten en pandemi. Samtidig vil maleriene, ved å se tilbake, peke framover mot en ny og lysere tid hvor vi kommer oss sterkere og klokere ut av krisen.
Se flere av Katrines bilder på Instagram: @katrinerennemo, Facebook: katrinerennemo
Ellers er utstillingen åpen videre fra mandag til fredag, kl. 09:00 til 21:30. Da er det bare å stikke innom ISAK Kultursenter for en titt

Detaljer

Start:
juni 7, 2021
Slutt:
juni 11, 2021
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon