Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Ungdom og mental helse – samtale og kreativitet

februar 18, 2020 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Å skape gode samtaler rundt temaer som berører ungdom er svært viktig.
Derfor inviteres  ungdom til åpent panel hvor alle får komme med undringer og
temaer. Gjennom ulike kreative innslag vil man få mulighet til å tegne, male, klippe, lime eller modellere. Ønsker du å ta med noe du liker å holde på med, er dette også fint. Mandala tegning er fortsatt populært og det vil legges tilrette for hver og en å finne sitt eget håndarbeid mens man kan prate og kose seg.

Fire tirsdager kl 18.00-20.00 får du være med på avslapningsmetoder, kreative aktiviteter og samtaler om tema som berører ungdom. Gratis for deg mellom 16 og 25 år. Datoer: 11/2 – 18/2 – 25/2 og 03/03.

Julie Pitton vil også guide oss gjennom avslapningsmetoder hentet fra pilates, meditasjon, PMR og ulike stressmestringsteknikker for å kunne stresse ned, behage og skape fred i kropp og sinn. Fint om
man tar med seg en matte til å ligge på, og en flaske med drikkevann.
(pute til å ha under hodet)

Vitam FOCUS er arrangør og er svært stolte over dette unike tilbudet og ønsker alle ❤️velkommen!

Julie Pitton fra Tyskland har en bachelorgrad i psykologi. Som utdannet fitness- og avslapnings instruktør har hun praktisk erfaring i idretts psykologi og ledelse og forskjellige avslapningsteknikker. Hun studerer nå som utvekslings student i master i Psykologi på NTNU i Trondheim. denne arenaen vil Julie åpne opp for samtaler rundt ulike temaer som berører de unge. Jule er i tillegg med i POPS, som er psykologistudenter om psyke og sex. Dette bidrar til å kunne gi bedre informasjon og trygghet til de unge på disse så viktige temaer.

Detaljer

Dato:
februar 18, 2020
Tid
6:00 pm - 8:00 pm
Kategorier for Arrangement:
,
WordPress-tema av Sircon