Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

UKM Trondheim 2021 – digitalt

mars 15 - mars 21

UKM 2021 vil foregå 15. til 21.mars. I løpet av denne uken vil det være digitale sendinger som viser fram videoer fra deltakerne. I tillegg blir det intervjuer, utstilling, teater og mye mer! 

Vi håper på mange og varierte bidrag også i år. 
På UKM kan du melde deg på med dans, slam poesi, band, film, maleri, K-pop, skuespill, dikt, litteratur, rap, hiphop, cosplay, grafitti, akrobatikk, balltriks, jojo,fotografi, performance art, redesign, matkultur, humor, stand-up, en musikkvideo til EDM, ja hva som helst! Har du noe å vise frem – meld deg på!

Siden vi ikke kan samles for å se hverandre opptre slik som vi er vant til, ønsker vi at årets deltakere filmer sine egne innslag og sender de inn! Film deg selv på rommet, på skolen, i skatehallen, utendørs –  hvor som helst!

Vi tilbyr også deltakerne muligheten for å få hjelp til å filme sine innslag. Opptakene gjøres på Kultursenteret ISAK, med flere kameraer og proff lys- og lydproduksjon samt etterarbeid. 

Det blir laget en fysisk utstilling med og for de uttrykkene som ikke egnere seg like godt i videoformat. Dette kan for eksempel være visuell kunst, litteratur, cosplay, design osv.

Vil du være med som arrangør for å lage TV- sendingene?
Vil du filme, klippe, redigere, regissere, lage kulisser, sminke, kostymer, scenografi, markedsføring m.m?
Vil du være programleder?


Påmeldingen foregår som vanlig på www.ukm.no/trondheim.
Frist for påmelding og innsending av bidrag er 8. mars


 

Detaljer

Start:
mars 15
Slutt:
mars 21
Kategorier for Arrangement:
, , , , , , , , ,
WordPress-tema av Sircon