Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Trondheim Mafja: Open Art-ery -22! UTSATT

januar 8, 2022

Dette arrangementet blir utsatt til koronarestriksjonene gjør det mulig å gennomføre.
Velkommen til Trondhjem Mafja sitt andre Art-Ery Arrangement som denne gangen holdes i bakgården på ISAK den 8.januar 2022! Vi starter nyåret med å by på uetablert fri kunst, musikk og kreativitet som venter på å bli utforsket av dere.
Dagen skal nytes med konserter fra dyktige artister, deilige vafler og varm kaffe og gløgg i bakgården, og ikke minst god stemning. Mer info kommer senere.
Ta med venner, kjæreste, kollegaer, hvem enn du kunne tenkt deg å ha med og kom til Trondhjem Mafjas vinter Art-ery event!
Gled dere 🙂
—————-
«Trondhjem Mafja er en gruppe frivillige i et alternativt plateselskap fordelt i Trondheim og København med fokus på å få uberørt uetablert kunst, musikk og håndtverk ut i Europa i form av en sosial mediekanal og trykk i magasin, der vi bl.a arrangerer små utekonserter, gallerier og bakgårds-arrangement for alle.Vi ønsker å skape et samhold for enslige kunstnere/grupper i et miljø der det er tilrettelagt for alle som ønsker å utfolde seg fritt kreativt, uansett kjønn etnisitet, alder og utrykk uten redigering/filter for penger eller salg.Dette er også for alle erfarne og uerfarne med andre interesser som for eks, media, foto, spill og andre sosiale eventer som knuser ensomhet for folk som bare vil være del av et inspirerende miljø. Alt dette ligger i vår visjon om å samle alt under ett og samme tak som et utested, rom eller kulturhus i flere byer i fremtiden».

Detaljer

Dato:
januar 8, 2022
Kategorier for Arrangement:
, , , , , , , , ,
WordPress-tema av Sircon