Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Så du tror du er sexpert? QUIZ!

september 2 @ 5:00 pm - 7:00 pm

I anledning åpningen av Trondheim Pride tjuvstarter SNU Trondheim festivalen med en sexpert-quiz!
Siden vår organisasjon ble startet har vi holdt vår famøse quiz om sex på skoler, festivaler, utesteder, ungdomsklubber, kick-offs, you name it! – og de siste årene digitalt! Quizen er morsom og informativ, og det er duket for spørsmål som vil glede, overraske og informere, om kropp, sex, seksualitet og kjønn. Her står både flotte premier og ikke minst ære på spill. Om du synes det var trist at du ikke ble utnevnt til sexpert, så deler vi også ut premie til kveldens Lucky Loser!
Quizen holdes på Kultursenteret ISAK, hvor kafeen vil være åpent og det er mulig å kjøpe seg noe godt.
Arrangementet er åpent og gratis for alle – uansett om du har hørt om SNU fra før eller ikke. Det blir en liten introduksjon til oss og hva vi gjør, og om du vil sjekke oss ut på forhånd kan du gå inn på snuorg.no.
Vi blir ferdige til den offisielle åpningen av Trondheim Pride klokka 19. For den som ikke skal dit blir det åpning for sosial avfrasering i stedet.
Er du klar for å teste dine og dine venners sex-kunnskaper? Meld på laget ditt via denne linken (maks 6 deltakere), eller kryss av for å bli satt sammen i et blandet lag:
https://forms.gle/xcaphspnKK8Fug5F6

Detaljer

Dato:
september 2
Tid
5:00 pm - 7:00 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon