Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

PUST – med Huggu over vatn

august 30, 2019 @ 7:30 pm - 9:30 pm

«Pust er en vokalsekstett som på et inderlig og originalt vis forteller oss at den menneskelige stemma er den aller viktigste.»
(Anmeldelse av albumet Huggu over vatn, av Tor Hammerø)

PUST besøker Trondheim ved to anledninger denne høsten. I tillegg til sin tradisjonelle julekonsert i desember gleder de seks sangerne seg veldig til å holde sensommerkonsert for et alltid strålende Trondheimspublikum, nå også med repertoar fra sitt nyeste og kritikerroste album «Huggu over vatn».

PUST er en av Nordens ledende vokalgrupper som byr på mektig, magisk og leken samklang. Ensemblet har både nasjonalt og internasjonalt fått stor anerkjennelse for sin vokale egenart, ikke minst for sin nytenkende og folkelige formidling av norsk tradisjonsmusikk. PUST har siden 2003 utgitt fem kritikerroste album som har høstet nominasjoner til både Spellemannspris og CARA Awards, senest med «Huggu over vatn» som ble utgitt hos Grappa i 2017, kanskje ensemblets beste utgivelse til nå.

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass).

Billetter kr 275/220 (student) selges her

Detaljer

Dato:
august 30, 2019
Tid
7:30 pm - 9:30 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon