Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Pride: konsert med Ferdinand//support BIRK

september 11, 2021 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Kort om Ferdinand: Artisten, låtskriveren og danseren Ferdinand har de siste årene vokst frem som et friskt og viktig pust i norsk popmusikk. Som representant for fordomsfrihet, åpenhet og anti-jantelov stikker Ferdinand seg ut som en ledestjerne blant en oppadstormende, ung og sulten generasjon.

Som artist ønsker Ferdinand å gå de veiene andre ikke våger. Ved å utfordre predefinerte sjangere, normer og forventninger, baner han vei for mangfold og debatt i et ellers sterilt pop-landskap. Med bakgrunn fra musikalscenen vil Ferdinand skape noe mer rundt sin karriere enn kun musikk: Han vil omdefinere hva det vil si å være popstjerne. Som mange unge skeive har Ferdinand følt på utenforskap og fordommer, men gjennom musikken vil han inspirere de som føler seg utenfor normen. Han ønsker å være det forbildet han selv manglet da han vokste opp.

Ferdinand har allerede bygget et godt renommé som live performer gjennom opptredener på Pridefestivaler i Oslo, Trondheim, Bergen, Lillehammer og Drammen, i tillegg til etablerte scener som Folketeateret, Samfunnet Bislet, Edderkoppen, Kulturhuset m.m. Musikken hans kan beskrives som teatralsk, fengende elektronisk pop, med et dryss av skamløshet. Ferdinand er unik i sin sjanger og definitivt et navn å merke seg i årene som kommer.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2FVKdJQo4e4e9t7JV3zIgY
Instagram: www.instagram.com/ferd.i.nand
Facebook: https://www.facebook.com/FerdinandMusic

Support: BIRK
Instagram: birkmusic_

Arrangør: Trondheim Pride
Trondheim Pride arrangeres I år for 24 gang. Det startet som en liten Pride i 1997, men har siden den gang vokst oss til å bli en av de større i Norge. Hvert år arrangeres det sosiale sammenkomster, debatter, markeringer, fester for å feire den skeive kulturen i Trondheim og i Trøndelag.

Detaljer

Dato:
september 11, 2021
Tid
3:00 pm - 5:00 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon