Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Oppstart kurs i commercial/moderne

september 13

I høst arrangerer vi to kurs i k-pop og ett kurs som vil mikse commercial og moderne. Kursene har oppstart 13. og 14.september. Det er begrenset med antall plasser og kursene er for ungdom opp til 25 år. Påmeldingen er bindende, så vi ber om at du sjekker kalenderen din før du melder deg på. Har du spørsmål om kursene, så send oss en PM før du melder deg på 🙂 Kursene ender opp med en visning på Showcase i Amfisalen den 4.november.

Kristine Dalsbø holder kurs i commercial og moderne tirsdager kl 18.40-20.10. Kurset vil deles opp slik at du får en liten smakebit av begge stilartene. Kristine er utdannet i dans med pedagogikk fra Norges dansehøgskole og har jobbet som danselærer i 3 år. Hennes danseklasser er preget av mye energi og fokus på danseglede, i tillegg til at det er høy takhøyde for å være seg selv.

Julie May Wiseth underviser kursene i k-pop og har gått k-pop linja på Hadeland folkehøgskole. Hennes klasser er på onsdager. K-POP Nybegynner vil innstudere IVE-«Love Dive» , kl 16.30-18.00. K-POP Viderekommende vil innstudere PSY-«That That» kl 18.10-19.40.

Påmeldingsskjema til kursene finner du her:
https://forms.gle/nNzGPfrmmF1Ej9BA7 

Detaljer

Dato:
september 13
Kategorier for Arrangement:
,
WordPress-tema av Sircon