Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Musikkfest på ISAK

juni 2, 2018 @ 12:00 pm - 4:00 pm

Arrangementet er gratis, rusfritt og passer for alle! Legg inn ISAK som ett av dine stopp på Musikkfest 2018 for musikkopplevelser i sommerlig stemning! Du kan til og med kjøpe deilig vaffel i Coffee Annan.

Dette får du oppleve når du tar turen innom på lørdag:

Først ute er Fjellheim, et indie-pop band basert i Trondheim. Bandet har fokus på gjenkjennelige melodier, stor klanglandskap og genuin tekst. Kl. 12.00 kan du oppleve Fjellheim sine herlige sanger i sommersola på Kultursenteret ISAK

Vi har den enorme gleden av å annonsere at Garbage Hunks kommer til #musikkfestpåisak2018. De er et rockeband fra Orkanger som ble startet opp i Januar 2017. Bandet har i dag 5 medlemmer som møttes via musikken. GBH holder til, og øver på Orkanger/Fannrem. Bandet spiller for det meste rock, men har vært innom de fleste sjangerne. De spiller kl.12.30, håper vi ser deg der!

Two Homeless Boys and A Foreigner kommer til Musikkfest på ISAK. De er et indiepunk band fra Trondheim. De ønsker å pumpe litt moro inn i dagens musikkliv og skal spille musikk fra The Frights, Skeggs, Fidlar og litt selvskrevet musikk. De spiller på scenen kl. 13.00

Bendu er en ny ung artist med en stor stemme! Under Musikkfest på ISAK skal hun fremføre to låter for oss! Kom kl. 14.00 for å oppleve den fantastiske stemmen til Bendu!

LeaH er en artist fra Nord-Norge som skriver og produserer poplåter. Hun har drevet med musikk og sang hele livet og til høsten skal hun begynne på LIMPI på Lillehammer. I tillegg til å fremføre en egenprodusert låt , skal hun også fremføre en låt hun har skrevet med OKEY!

OKEY! Vi er stolte å presentere at OKEY kommer til Musikkfest på ISAK. OKEY begynte å lage musikk i en alder av 11 år og har Bl.a vært med på song;expo. På musikkfest vil han framføre sin nye låt «Fall for You» og «Feel This Moment» med LeaH.

Gerald Ofori er en produsent, sanger og rapper fra Trondheim. Ofori spiller moderne R&B med melodiske elektroniske elementer, men han har også eksperimentert med EDM, trap og future bass. Ofori har gjort stort sett alt fra gutterommet og hjemmestudioet siden han var 11 år, og representerer en generasjon av såkalte teknologiske boomers. Opplev Ofori på scenen kl. 14:30

Complex Dance Crew er en dansegruppe som startet opp i slutten av februar/starten av mars 2018. De har så langt deltatt på UKM, hvor de gikk videre til fylkesmønstringen, og en showcase konkurranse der de kom på 2. plass. Complex Dance Crew er et dansecrew som har masse kult på lager og vi gleder oss til å se de på scenen fra kl. 15.00.

CATCH består av fire stykker, som danser til K-pop. CATCH har danset sammen som en gruppe i 2 år nå, og kjent hverandre lengre. De har framført rundt på mange forskjellige arrangementer, som Juba Juba festivalen, Rotvoll festivalen og lignende. I tillegg jobber de også med musikk, og har begynt å utforske det å framføre musikk og danse samtidig.

ISAK Danserkompaniet er Kultursenteret ISAK sitt eget dansekompani for ungdom. Kompaniets medlemmer består av Hanna, Karina, Viola, Ida, Alisa, Dilan og Miriam. De er ofte ute på ulike arrangement og fremfører. Under Musikkfest på ISAK vil de vise en ny blanding av ulike koreografier som sprer sommerglede

Drop Out Kid er en engasjert electric dance music producer og DJ fra Trondheim. De siste tre årene har han jobbet med egen musikk som skal bli gitt ut i løpet av året. Han har også spilt på diverse arrangementer, som Juba Juba festivalen og en rekke skoleball. DOK kan du oppleve fra kl 15.30!

Detaljer

Dato:
juni 2, 2018
Tid
12:00 pm - 4:00 pm
WordPress-tema av Sircon