Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Månedens Gjest: K-pop med Astrid Ye, Helle Buseth og Malin Taraldsen Johnsen

oktober 28, 2021 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Månedens gjest” er en livestream med publikum i kulturkafeen på ISAK. Livestreamen ledes av Emma Langørgen og tema er K-pop dans! Denne måneden får vi besøk av Malin Tharaldsen Johnsen, Astrid Ye og Helle Buseth. Alle tre har vært fremtredende i K-POP miljøet i Trondheim! Vi gleder oss til å bli litt bedre kjent med Malin, Astrid og Helle og til å finne ut av hvorfor K-POP er så populært! Har du også lyst til å være publikum under sendingen, kom i kafeen på ISAK!

Streamen sendes på Youtube – se den her!

Litt mer om denne kveldens gjester:
Emma Langørgen: Går dramalinja på Charlottenlund vgs og har danset på ISAK i flere år og vært programleder både på showcase og UKM. 

Malin Johansen: Student og har danset K-POP lenge og danser i CATCH. Begynte tidlig å samle ungdom med samme interesse på ISAK. CATCH er aktiv dansegruppe som bl.a. har kommet til landsmønstringa. De har også produsert egne låter, og hun har hatt et lengre opphold i Korea. Helle og Astrid: Faste DJ’s på K-POP Random Play Dance over flere år og er medlemmer av Chromatic Dance Crew som har enormt mange views på YouTube. 

“Månedens gjest” er en månedlig event i kulturkafeen på ISAK. Hver måned er det en ny gjest innen ulike kulturfelt. Har du lyst til å være i publikum, eller bli med oss å arrangere neste “Månedens gjest”? Snakk med oss på ISAK eller skriv til post@isak.no Kultursenteret ISAK er en del av Kulturenheten i Trondheim kommune

Detaljer

Dato:
oktober 28, 2021
Tid
7:00 pm - 9:00 pm
WordPress-tema av Sircon