Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Månedens gjest: Eirin Ellingsen og Caroline Olsen fra Torucon

desember 2, 2021 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Link til sendingen:
https://youtu.be/JTfrJ0NQ0-Y
Torucon er Norges største convention av sitt slag i Norge, og drives på frivillig basis, av en gjeng ildsjeler med hjerter som brenner for nerdekulturen. I månedens gjest i desember får vi besøk av to av disse ildsjelene – Eirin Ellingsen og Caroline Olsen.
Mange forbinder kanskje Torucon først og fremst med cosplay, men det er også mye mer! De har i stor grad innslag fra alle typer fiksjon fra japansk manga til Dungeons & Dragons, tradisjonelle brettspill og økende fokus på dataspill både i arkaden, og med besøk fra diverse spillutviklere. På scenen finner du alt fra kostymekonkurranser til Kpop-dans til selvkomponerte sketsjer og sang. I tillegg arrangeres det en rekke konkurranser og ikke minst foredrag og workshops om alt fra kostymesøm til spilldesign og mer alvorlige tema,som f.eks kroppsbilde og cosplay. Så her er det mange temaer å samtale om!
Programleder denne gangen er Tyra Andrea Glørstad
Eirin Ellingsen:
Eirin var med på å starte Torucon i 2011 og har vært leder siden 2012. Utenom Torucon jobber Eirin som arkeolog og på fritiden spiller hun i korps, bedriver håndarbeid, leser fantasy og manga og ser litt for mye på strømmetjenester.
Caroline Olsen:
I 2012 søkte Caroline på en stilling i Torucon, litt sånn on a whim, og har sittet som styremedlem og Torucons informasjonsansvarlig siden.
Når hun ikke jobber med Torucon er Caroline indie-forfatter, foredragsholder og av og til med-arrangør for andre kulturarrangement. Resten av tida tilbringer hun helst med å lese bøker og manga, eller se på anime og live-dvd’er. Cosplayer ca.èn gang i skuddåret.
Samtalen starter kl. 19.00 i Coffee Annan. Det vil også bli mulighet til å stille spørsmål etter samtalen.
Har du også lyst til å være publikum under sendingen? Møt opp i kafeen på ISAK! Arrangementet er gratis.
Streamen sendes på Youtube. Gå inn på denne linken:
https://youtu.be/JTfrJ0NQ0-Y
“Månedens gjest” er en månedlig event i kulturkafeen på ISAK. Hver måned er det en ny gjest innen ulike kulturfelt. Har du lyst til å være i publikum, eller bli med oss å arrangere neste “Månedens gjest”? Snakk med oss på ISAK eller skriv til post@isak.no.
Velkommen!

Detaljer

Dato:
desember 2, 2021
Tid
7:00 pm - 8:00 pm
WordPress-tema av Sircon