Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

LOUD! Inspirasjonskurs i Trondheim

januar 24, 2019 - januar 25, 2019

Ønsker du å tilrettelegge og for at barn og ungdom skal få muligheten til føle seg trygge, tørre å ta plass og bli hørt? Vil du ha flere verktøy til å skape kreative kulturprosjekter som motvirker utestenging og diskriminering blant unge?

Påmelding: deltaker.no/LOUDtrondheim
Frist: 14.12.2018

De siste seks årene har JM Norway gjennom prosjektet LOUD! Jentenes bandleir jobbet for at flere jenter kan oppleve gleden av å drive med musikk. Dette er en arena der unge jenter og transpersoner fra hele landet opplever mestring, samhold og får mulighet til å ta ordet – enten det er på scenen, i øvingslokalet eller i helt andre kontekster. 

Nå deler JM Norway sine erfaringer og metoder fra LOUD! og Girls Rock Camps i hele verden med ungdomsarbeidere som ønsker ny input og idéer for å videreutvikle sine tilbud! Kurset er relevant enten tilbudene deres gjelder musikk eller helt andre arenaer.

Deltakeravgift er 300 kroner (600 med overnatting hvis du må reise fra et annet sted), og inkluderer mat og kursmateriell. Hvis prisen er en hindring for deres deltakelse kan dere kontakte oss for å finne en annen løsning.

Kursene i Oslo og Trondheim går over to dager så det er derfor mulighet å få dekket eventuelle utgifter tilknyttet reise og overnatting så lenge det er innenfor prosjektets budsjettrammer. 

Passer ikke noen av kursene? JM Norway kan komme til deg og ungdomsarbeidere i ditt område og holde kurs på bestilling! Ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi ut av noe.

Detaljer

Start:
januar 24, 2019
Slutt:
januar 25, 2019
WordPress-tema av Sircon