Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kurs i impro som stressmestring

januar 22, 2019 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Høres tanken på å improvisere skummel ut? Har du hatt lyst til å prøve improteater? Vil du lære mer om deg selv? Eller kanskje bare ha et ekstra kreativt utløp i hverdagen? Kom på gratis kurs i improvisasjonsteater for stressmestring på kultursenteret ISAK!

Hva skjer i kroppen når vi improviserer? Kan man slappe av uten å vite hva som skjer og uten muligheten til å planlegge? Vi improviserer hver eneste dag, allikevel kan tanken på å improvisere høres skummel ut for mange. En god nyhet er at det ikke er farlig og det er umulig å gjøre feil! Gjennom dette kurset vil du få muligheten til å leke, eksperimentere, samarbeide, få morsomme utfordringer og lære mer om deg selv og teaterimprovisasjon.

Kurset vil foregå ukentlig i syv uker, med ulike tema hver gang. Ingen forkunnskaper er nødvendige! Dette kurset er spesielt beregnet for deg som ikke har gjort teaterimprovisasjon tidligere, men som kunne tenkt deg å prøve. Målet med kurset er at du sammen med gruppen skal erfare hvordan leken og improvisasjonen er et middel i å håndtere stresset som kanskje oppstår, og komme ut på den andre siden, litt sterkere og tryggere i deg selv. Sist, men ikke minst skal vi ha det gøy!

Er dette noe du kunne tenkt deg?
For påmelding, skriv litt om deg selv og om du har tidligere erfaring med impro til lina.furuseth@gmail.com – eller spørsmål!
Det er 15 plasser og første-person-til-mølla-prinsippet som gjelder, men dersom det blir flere enn 15 påmeldte vil det være mulig å sette seg opp på venteliste.
Kurset er gratis og for deg som er 20 år eller eldre.
Kurset vil foregå på ISAK hver tirsdag fra 18:00-20:00.
Startdato er tirsdag 22. januar.

Håper å se deg deg der!

Detaljer

Dato:
januar 22, 2019
Tid
6:00 pm - 8:00 pm
WordPress-tema av Sircon