Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Kulturnatt 2019

september 13, 2019

KULTURNATT returnerer fredag 13. september 2019! Bli med på denne årlige helaftenen hvor du kan oppleve smakebiter fra Trondheims mangfoldige kulturliv, og gratis inngang på over 150 unike arrangement!

Kulturnatt byr på aktiviteter for hele familien. Oppdag steder du ikke har vært på tidligere og utforsk Trondheimsnatta! 

Offisiell nettside: http://kulturnatt-trondheim.no/

ÅPENT DANSEGULV MED TUD
Trondheim Urbane Danseforening (TUD) er et idrettslag i Trondheim som driver med urban dans; kanskje best kjent som streetdance. Under Kulturnatt stiller TUD med Åpent Dansegulv og inviterer alle som vil til å jamme med oss! En jam er et sosialt dansekosept som er vanlig i streetdancekulturen verden over. Her samler danseglade seg i ring rundt de som føler for å tre inn i sirkelen og dele sine dansemoves – til glede for de som står rundt. Her er det høy energi og god stemning og alle heier hverandre frem! Vi har med oss en egen DJ som spiller variert musikk.

Alle danseglade og nysgjerrige i alle aldre er hjertelig velkommen til både å se på og delta selv. Du trenger ikke å drive med urban dans for å komme. Jo flere vi er, jo bedre! Kom og få et innblikk i Trondheims herlige urbane dansemiljø!

Trondheim Torg gir bort TO gavekort på 500kr denne kvelden! Alle som går inn i ringen og danser på jam nr 1 vil bli med i trekningen om disse gavekortene! Dette er ingen konkurranse om å være best, alt du trenger å gjøre er å delta!

Vi skal ha hele TO jams denne ettermiddagen/kvelden!

Jam nr. 1:
Tid: 16:30-18:00
Sted: Parkeringskjelleren på Trondheim Torg

Jam nr. 2:
Tid: 18:30-19:30
Sted: Utenfor Isak Kultursenter (vi trekker inn om det er dårlig vær)

DJ: Kasper Dahl

Detaljer

Dato:
september 13, 2019
WordPress-tema av Sircon