Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konsert med REGNVÆR

oktober 6, 2021 @ 8:00 am - 5:00 pm

bandet regnvær
Tirsdag den 19.oktober kommer Regnvær og spiller på ISAK. Kommer du?
Når: 19.oktober, klokken 20.00.
Hvor: Kultursenteret ISAK
Alder: Fri alder.
Pris: Gratis.
Konserten er gjort mulig med støtte fra Kulturrådet.
Regnvær består av Kristian Steffensen, Ruben Skorstad, Øyvind Mentzoni Skjervold, Jonas Lind og Joachim Schmidt. Bandet ble dannet i Bodø i 2015, og fikk raskt oppmerksomhet i hjembyen med sine fengende hits og vakre ballader. Siden da har låter som «Høyere», «Aurora», «Søvnløs» og «Danser» gitt dem mye radiospilling og over to millioner streams på Spotify til nå.
Med et sound som beveger seg i krysningen mellom pop og moderne R&B, kombinert med ærlige tekster om kjærlighet, nostalgi og det å finne seg selv, har guttene i Regnvær kapret mange hjerter og skapt en solid fanbase i Norge. Hele bandet bor nå sammen i kollektiv i Trondheim. Med eget studio i stua produseres det låter på løpende bånd som er så catchy at det er umulig å ikke la seg rive med. Leiligheten er liten. Ambisjonene er store.
Også live har bandet fått et godt rykte. Allerede før de har albumdebutert har de rukket å spille konserter over hele landet, på alt fra store festivaler til små klubbscener. Samtidig har gjengen arbeidet med ny musikk som vi garantert får høre mer av i 2022.

Detaljer

Dato:
oktober 6, 2021
Tid
8:00 am - 5:00 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon