Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Konsert: Isak Shorty m/support anakin justin

mai 5 @ 7:00 pm - 9:00 pm

Isak Shorty har et helt spesielt ønske som artist. Han ønsker å endre måten man går på.
Isak Shorty, eller Isak Kvamme, som han egentlig heter, har bare så vidt begynt å slippe musikk. Det har likevel skjedd en hel del rundt rapperen fra Ålesund. Det som begynte med enkelt studioutstyr på gutterommet og coverlåter, eskalerte fort til låter på Soundcloud, etterfulgt av egenutgitte singler som «Venna», «Vil ikke snakke med D» og «Vito», som alle ble sluppet i løpet av 2017.
Med singlene fant Isak Shorty stadig mer frem til sin egen stil, godt hjulpet av bestevenn og samarbeidspartner Halvard Ivarjord fra Plaster på Såret. Jord og Kvamme begynte samarbeidet sitt via Internett, og fant tonen umiddelbart lenge før de hadde møttes i virkeligheten. Da Isak endelig møtte Halvard i Stavanger satte de seg rett ned og jobbet med låten som ble «Vito» til de ble ferdige.
«Vi bare connecta med en gang», forteller Isak.
Isak Shorty slapp singelen «Gjengting» i mars 2018. Den samme våren vant han Musikkprisen 2018. Den nasjonale musikkonkurransen arrangeres som et samarbeid med blant annet Momentium som står bak Terminalen Scene, Sommerfesten på Giske, Jugendfest og Ocean Sound Recordings i Ålesund. Juryen som stemte ham frem besto blant annet av juryformann Terje Erstad fra Momentium, Kathrine Synnes Finnskog fra Music Norway, Kristin Winsents fra P13, Asbjørn Slettemark og Tord Krogtoft fra Øyafestivalen
Isak Shorty er aktuell med den nye singelen «Blomst» feat. Andrea Haugland. Han har blant annet spilt på Øyafestivalen, Jugendfest og Trondheim Calling. På sistnevnte overbeviste han stort, og signerte bookingavtale med Atomic Soul, som blant annet har Unge Ferrari, Arif og Susanne Sundfør i stallen fra før.
I sommer spiller Isak Shorty på Sommerfesten på Giske.
——————–
Support denne kvelden er anakin justin:
17 år gamle “anakin justin”, tidligere “VAD3R”, har den siste tiden vist seg å være et navn man burde følge med på.
Som den eneste personen bak sine egne produksjoner, tekster og kunstneriske uttrykk leverer han noe personlig og autentisk for den som lytter.
Siden hans debut-EP “blæsta”, har Anakin opptredd på festivaler med artister som Hkeem, Arif og Oslo Ess, og markert seg som en interessant liveartist.
«De som evt. skulle trenge enda flere bevis på at det skjer mer innen Trondheimsrapen enn noen gang, vil finne tunga på vektskålen her.» – Adressa.no
Denne konserten er støttet av Kulturrådet.
Gratis, fri alder og rusfritt 

Detaljer

Dato:
mai 5
Tid
7:00 pm - 9:00 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon