Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Julepunk med Astmatisk Gapskratt, Murder Maids og Gnasher AVLYST

desember 16, 2021 @ 6:00 pm - 9:00 pm

Konserten er dessverre avlyst pga nye restriksjoner.
Det blir julepunkkonsert på Kultursenteret Isak i Trondheim 16. desember. 3 band på scenen, gratis inngang og øvre aldersgrense på 26 år.
Astmatisk Gapskratt, Murder Maids og Gnasher er klare for å rocke julen inn.
Konsertstart er klokka 18:30 og vi er ferdige til klokka 21:00.
ASTMATISK GAPSKRATT er en pønkekvartett fra Steinkjer, som sies å ha vært en del av det forgjettede magiske riket som en gang i fordums tid bar navnet «Nord-Trøndelag». Tittelen på andreplata «blackskatecruststreetpopcorepunk» harselerer over folks behov for å finne ytterligere, mindre båser å klemme musikk inn i, men selv er de fornøyde med «pønk». Bandet har utgitt to langspillplater og en julesingel, og truer hvert år med at neste år kommer en hel juleplate. Konsertene er uansett en oppvisning i energi og ren spilleglede.
 
MURDER MAIDS har på kort tid bemerket seg etter at de i januar slapp det kritikerroste debutalbumet «Knives Out» på Fucking North Pole Records (med Per Borten (Spidergawd, Moving Oos) som produsent).
Norway Rock Magazine skrev i sin anmeldelse at Murder Maids hadde “truffet en home run av et album”.
Egon Holstad rullet en sekser på terningen, mens Musikkavisen Puls kalte albumet for “rock’n’roll på sitt aller beste”. De havnet også på musikknyheter.no sin liste over årets mest lovende norske artister.
Egon Holstad, iTromsø: «Det kuleste er at midt i dette heidundrende øset av fuzz og blodtørstig gladvoldsaggresjon, er det elementer av så vel metal og hardcore, som det også er av kontant powerpop.
For de skriver dritbra låter, og de smeller dem av som seriekoblede kinaputter, som hadde vært den perfekt infantile herpingen av Aschehougs hagefest eller Nobelkonserten. Eller begge del
 
GNASHER, som tidligere i år debuterte med EPen «Rat King», og er midt i skrivinga til deres første fullengde, tar en pause i prosessen for å stille med deres unike spin på hardcore. Punk-ethos, glefsende aggressjon, blytunge beats og moshing står på menyen når disse gutta inntar scenen på Isak for andre gang. Som nybegynnere i, og fans av den lokale punkscenen, anser Gnasher det som en plikt og et privilegium å stille med bråk og leven på samme scene som Murder Maids og Astmatisk Gapskratt.
 
Arrangementet er gjort mulig med støtte fra Trondheim Kommune, Trøndelag Fylkeskommune og Frifond

Detaljer

Dato:
desember 16, 2021
Tid
6:00 pm - 9:00 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon