Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

ISAK hjem til deg: Drop-in-time dansetrening

februar 3, 2021 @ 6:45 pm - 7:45 pm

Er du hjemme for tiden? Har du kanskje mistet motivasjonen til å danse? Savner du samhold og dansegleden? Da er kanskje denne klassen for deg. På ISAK kjører vi digital dansetrening for ungdom mellom 14-25 år og her har du mulighet til å jobbe med litt kondisjon og styrketrening, danseteknikk og tøyning. Klassen er en time lang og er lagt opp til å være inkluderende og motiverende for alle nivå. Du trenger ikke stort danse areal for å bli med. Dette arrangementet er gratis for ungdom mellom 14-25 år.
Klassen kjøres på Zoom av Maria Korsnes som er danse koordinatoren på ISAK. Hun er ansvarlig for ISAK Dansekompani og koordinering av dansetilbud og veiledning. Maria har danseutdanning fra KS Dance og Laban, og etter endt utdanning har hun jobbet som profesjonell danser, koreograf og pedagog med spesiell interesse for samtidsdans. Hun kommer med lang erfaring innen undervisning og ser spesielt viktigheten med gode trenings vaner og forebygging av skader.
Denne klassen er lagt opp med en god oppvarming, styrketrening som fokuserer på dansekroppen, en kombinasjon som bygger på teknikk og avsluttes med en god tøyning.
Hvis dette høres ut som noe for deg, så kan du melde deg på i linken her. Etter påmelding vil du få link tilsendt for Zoom.

Detaljer

Dato:
februar 3, 2021
Tid
6:45 pm - 7:45 pm
Kategorier for Arrangement:
,
WordPress-tema av Sircon