Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Gratis tegnekurs innen manga

september 11, 2019 @ 5:00 pm - 9:00 pm

Onsdag 11. september skal Benedikte Wold holde tegnekurs på Kultursenteret ISAK. Hun har utdanning som Grafisk Designer og jobber som tatovør på Blue Stag Tattoo i Trondheim. Hun kommer for å vise sin måte å tegne mangakarakterer på.

På tegnekurset skal vi ha hovedfokus på mangaportretter/kropper. Bli med på et kurs hvor vi går over basiskunnskap til hvordan å tegne mangakarakterer og komposisjonsbruk. Tegn deg selv, en venn, eller dikt opp din egen OC (original character)

På kurset skal vi se på forskjellige mangastiler, lære om bruken av referanser, hvordan man kan forenkle uttrykk ved hjelp av forskjellige virkemidler og finne veien til din egen tegnestil. Lær å bruke tusjer, penner og andre verktøy som blir brukt i profesjonell sammenheng. Og ikke minst: Kom for å ha det gøy! Dette blir en koselig tegnekveld.

PÅMELDING: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRgatE0TlUsks4eUd8cwL3YSq1neOxL1P1HryA62CSxjaUxg/viewform?usp=sf_link

Det er kun 15 plasser, så vær rask! Kursene er gratis for deg som er mellom 13 og 25 år.

Etter at kurset er avsluttet kan deltakerne gå opp på ISAK Skaperloftet for å jobbe videre, med kursoppgavene eller egne prosjekter.

Ta gjerne kontakt hvis det er noe du lurer på!

 

Detaljer

Dato:
september 11, 2019
Tid
5:00 pm - 9:00 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon