Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Finn din sjanger: For hele familien! (Tegnspråktolkes)

november 25, 2019 @ 5:00 pm - 7:00 pm

Vi inviterer hele familien til å utforske barneboka sammen med Gro Dahle og Henrik Hovland!

Arrangementet er gratis og åpent for alle i alle aldre. Det blir opplesninger og ei lita samtale. Hele arrangementet tegnspråktolkes og tilrettelegges slik at barna kan få delta i samtale med forfatterne. Velkommen!

OM FORFATTERNE:
Henrik Hovland har utgitt bøker i flere sjangere, men er de siste årene mest kjent for de fire billedbøkene om krokodillen Johannes Jensen som alle er illustrert av Torill Kove. Bøkene om Johannes Jensen er blitt moderne klassikere, kommer jevnlig i nye opplag og er oversatt til flere språk. Henrik Hovland sjarmerte seg inn i nordmenns hjerter med Johannes Jensen, den noget engstelige krokodilla med hjertet i hånda I år er endelig Johannes tilbake, og denne gangen skal han ta nattoget!

Gro Dahle er forfatter, lyriker og skrivepedagog. Bak seg har hun et prisbelønt og omfangsrikt forfatterskap, med blant annet romaner, barnebøker, diktsamlinger, fagbøker og teaterstykker. Hun kjent for å skrive om tabubelagte eller tunge temaer for barn, og denne kvelden får vi et gjenhør med Lussi, den lille piken som forsvinner i “Snill”.
—-
Arrangementet er en del av Norsk Forfattersentrums satsning i Bokåret 2019, under vignetten «Finn din sjanger». Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Tegnspråklig frivilligsentral Trondheim. Arrangementsrekka «Finn din sjanger» presenterer bøker og forfattere innafor et bredt spekter av litterære sjangre, gjennom forfattersamtaler over hele landet. Samtalene gir innblikk i forfatternes egne arbeidsmåter og erfaringer. Målet med samtalene er å trigge lesegleden hos publikum gjennom sjangerutforskning, ved å se på sjangerens konvensjoner, overlapp, brudd og fargesprakende muligheter. Les mer her.

Detaljer

Dato:
november 25, 2019
Tid
5:00 pm - 7:00 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon