Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Drop in-time i popping

januar 21, 2020 @ 6:15 pm - 7:30 pm

Tirsdag 21. januar får vi besøk av Tomas Vikeland som holder drop in-time i popping på Kultursenteret ISAK!

Tomas har alltid vært glad i musikk og sport, men det var først da han oppdaget street dance-miljøet i 2007 at han forelsket seg i dans. Hans nysgjerrighet på kulturen, nye måter å tolke musikk og bevege seg gjorde at han raskt begynte å reise ut for å lære seg mer.

I dag er Tomas en aktiv utøver innen hip hop, popping, locking og house og har over 10 års erfaring med undervisning av disse dansestilene. Han sørger for å gi nøyaktig og riktig informasjon om dansen og kulturen som omringer den. Han har som mål å inspirere unge og gamle til å danse mer, og ønsker å gjøre sine elever til selvstendige dansere, med kunnskapen og verktøyene de trenger for å utvikle seg videre etter klassen.

Han verdsetter mangfoldighet og setter gjensidig respekt mellom elever og dansere høyt. Han har øye for detaljer og kommer med relevant og konstruktiv kritikk i tråd med dansestilen som øves. Hans danseklasser består som regel av varierte øvelser, oppgaver og leker for å gi elevene en bred forståelse av dansen, og for å — viktigst av alt — ha det GØY!

Timer er gratis for ungdom i alderen 14-25 år. Det åpnes opp for påmelding av timen 30 minutter før start. Vi anbefaler å være tidlig ute, da våre drop in-timer raskt blir fulle.

Detaljer

Dato:
januar 21, 2020
Tid
6:15 pm - 7:30 pm
Kategori for Arrangement:
WordPress-tema av Sircon